– Han har alltid vært en trussel foran mål

Ox var Liverpools beste mot Genk. Nå roses han av Milner.

24. okt 2019 kl 22.56 Jens Hapnes Rege

Alex Oxlade-Chamberlain behøvde bare to minutter mot Genk for å finne nettmaskene for første gang siden CL-kvartfinalen mot Manchester City i 2018. En drøy time senere gjentok han det med et utsøkt skudd med utsiden av høyrefoten.

Det var første gang noen scoret to ganger fra utenfor 16-meteren siden Lionel Messi mot Manchester United i april.

Arbeidshesten Milner er full av lovord om sin midtbanekollega i et intervju med Goal.

GOD MENTALITET:
GOD MENTALITET:  Ox' får skryt av Milner for sin gode mentalitet.

– Det er ikke enkelt når man har vært ute med skade så lenge, men man kan se at han begynner å komme tilbake i det. Jeg er glad på hans vegne.

– Han har alltid vært en trussel foran mål, og han scoret noen fine mål i kveld.

Oxlade-Chamberlain var som ventet en blid mann i garderoben etter kampen og Milner berømmer lagkameratens innstilling gjennom det som har vært en vanskelig periode.

– Alle kan tenke seg hva han har vært gjennom med lange dager på treningssenteret på egenhånd og frustrasjonen når han ikke var på topp i perioden etter skaden, sier han videre og påpeker at den eksplosive midtbanespilleren trang tid for å komme tilbake til farten i kampene.

Altmuligmann

Milner viste nok en gang sin profesjonalitet når han leverte en bunnsolid kamp på høyrebacken, før han ble byttet over på motsatt back og ikke gjorde seg bort der heller.

– Det er ikke en lett posisjon å spille i. Det er åpenbart en annerledes posisjon og et annerledes område. Jeg prøvde bare å gjøre det beste jeg kunne, sier han avslutningsvis.

Oxlade-Chamberlain kan få en ny mulighet mot Tottenham på søndag, og Milner er nok klar til å bidra i hvilken som helst rolle.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]