BEKYMRET:  Pep Guardiola er bekymret over dekningen i forsvar etter skadene til Aymeric Laporte, Rodri og Oleksandr Zinchenko.

Handler ikke i januar - til tross for skadeproblemene

Pep Guardiola innrømmer at han er bekymret.

Som siste sesong ser det ut som det er Liverpool og Manchester City som skal kjempe om årets Premier League-tittel, selv Leicester nå har tatt andreplassen. Så langt har Liverpool overtaket på Man City med seks poeng før helgens kamper. 

Pep Guardiola innrømmer at han er bekymret for Manchester Citys manglende dekning defensivt på grunn av alle skadene han har fått den siste tiden.

Fredag ble det kjent at både Oleksandr Zinchenko og Rodri vil være ute til desember, og begge går derfor glipp av kampen mot Liverpool 10. november.

Zinchenko måtte ha en kneoperasjon på grunn av skade i landslagspausen, mens Rodi fikk en hamstringskade mot Atalanta denne uka.

Aymeric Laporte vil ikke være tilbake før på nyåret, og i tillegg har John Stones og Benjamin Mendy slitt med hyppige skader denne sesongen.

– Har ikke nok spillere

– Når jeg tenker på november, desember, januar og februar, så er jeg litt bekymret, fordi vi ikke har nok spillere i endel posisjoner, sier Pep Guardiola ifølge The Telegraph.

Manchester City-manageren tror likevel ikke det blir noen kjøp i januarvinduet.

– Jeg tror ikke vi kommer til å kjøpe noe i januar. Vårt behov handler ikke bare om seks måneder, men i lenger perspektiv og de viktige spillerne vi har blir ikke solgt. Vi kommer til å holde sammen hele sesongen tror jeg.

Oppdatering: Da Manchester City vant 3-0 mot Aston Villa lørdag, startet Fernandinho og Stones som stoppere. Fernandinho ble utvist like før slutt, og har dermed karantene i neste kamp. 

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
11.11.2019 kl 22:58

Gomez og Sterling måtte skilles på England-trening

Dagen etter storkampen på Anfield var temperaturen fortsatt høy mellom Joe Gomez og Raheem Sterling på treningsfeltet til England.

+
11.11.2019 kl 19:17

Frykter tilbakefall på Salahs skade

Liverpool venter i spenning på å få vite omfanget av ankelskaden til Mohamed Salah mens han er på landslagsopphold.

+
11.11.2019 kl 16:47

– For en kamp!

Georginio Wijnaldum analyserer seieren over Manchester City.

+
11.11.2019 kl 10:50

– Dette var min begravelse

Liverpool spiller så godt at det er smertefullt for Gary Neville.

+