Handler ikke i januar - til tross for skadeproblemene

Pep Guardiola innrømmer at han er bekymret.

26. okt 2019 kl 12.54 Arve Vassbotten

Som siste sesong ser det ut som det er Liverpool og Manchester City som skal kjempe om årets Premier League-tittel, selv Leicester nå har tatt andreplassen. Så langt har Liverpool overtaket på Man City med seks poeng før helgens kamper.

Pep Guardiola innrømmer at han er bekymret for Manchester Citys manglende dekning defensivt på grunn av alle skadene han har fått den siste tiden.

Fredag ble det kjent at både Oleksandr Zinchenko og Rodri vil være ute til desember, og begge går derfor glipp av kampen mot Liverpool 10. november.

Zinchenko måtte ha en kneoperasjon på grunn av skade i landslagspausen, mens Rodi fikk en hamstringskade mot Atalanta denne uka.

Aymeric Laporte vil ikke være tilbake før på nyåret, og i tillegg har John Stones og Benjamin Mendy slitt med hyppige skader denne sesongen.

– Har ikke nok spillere

– Når jeg tenker på november, desember, januar og februar, så er jeg litt bekymret, fordi vi ikke har nok spillere i endel posisjoner, sier Pep Guardiola ifølge The Telegraph.

Manchester City-manageren tror likevel ikke det blir noen kjøp i januarvinduet.

– Jeg tror ikke vi kommer til å kjøpe noe i januar. Vårt behov handler ikke bare om seks måneder, men i lenger perspektiv og de viktige spillerne vi har blir ikke solgt. Vi kommer til å holde sammen hele sesongen tror jeg.

Oppdatering: Da Manchester City vant 3-0 mot Aston Villa lørdag, startet Fernandinho og Stones som stoppere. Fernandinho ble utvist like før slutt, og har dermed karantene i neste kamp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]