Vurderte å dra i sommer

– Det er en del av jobben å jobbe hardt i kulissene, selv om du ikke får sjansen, sier Dejan Lovren.

26. okt 2019 kl 11.28 Arve Vassbotten

Dejan Lovren innrømme i et intervju med Goal.com at han vurderte å forlate klubben i sommer.

Liverpool avslo en låneforespørsler fra Roma på Lovren, mens AC Milan, som han også var sterkt koblet til, kom aldri med noe mer konkret. Men klubben var klar for å selge om det riktige budet kom.

– Det var en utfordring for meg å bli værende i sommer, men jeg ga alt i pre-season og jeg kjempet. Det er alltid noen nye utfordringer, og du må velge å ta dem eller ikke, men det handler også om det er behov for deg i laget eller ikke.

– Jeg ble værende og jeg er ganske fornøyd med det, sier Lovren.

Sist sesong spilte Lovren bare 18 kamper for Liverpool, da Joël Matip og Joe Gomez ble foretrukket som makkere til Virgil van Dijk.

Etter å ha startet sesongen som fjerdevalg på stopperplass, virker han nå å være foran Gomez i køen om Matip ikke blir klar til søndagens kamp mot Tottenham.

– Blir værende om det er behov for meg

TILBAKE FRA START:
TILBAKE FRA START:  Mot Genk spilte Dejan Lovren fra start for Liverpool.

– Jeg vil alltid bli værende her om det er behov for meg. Jeg har gitt mer enn hundre prosent for denne klubben fra første dag. Det er bra dager og dårlige dager, men seks år er ganske lenge. Alt er bra for øyeblikket, sier Lovren

– Det er en del av jobben å jobbe hardt i kulissene, selv om du ikke får sjansen. Jeg har alltid tro på meg selv, og gir hundre prosent på trening. Det legger sjefen merke til, og det er han som velger ut laget. Men jeg er en som kjemper.

– Nøkkelen er å være tålmodig.

– Du kjemper med deg selv og din karakter. Det handler alltid om å kjempe og være kamplysten, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]