RIVALER:  Jürgen Klopp og Pep Guardiola er nummer én og to på tabellen.

– Hvordan kan vi ha en fordel? Vi spiller flere kamper enn City i desember

Manchester City er opprørt over juleprogrammet, men Klopp er uenig i at laget hans har fått en fordel.

Både Omar Berrada og manager Pep Guardiola i Manchester City har uttalt seg om kampprogrammet, der de mener Liverpool har fått en fordel, mens City har fått det unødvendig tøft.

Jürgen Klopp var selv rasende for da laget hans måtte spille to kamper på 46 timer for to sesonger siden, og han forstår akkurat den frustrasjonen - men han går ikke med på at laget hans får det lettere.

– Vi har en kamp mer enn City i desember - hvordan kan vi ha en fordel? Dersom du spør meg om desember, hvor skal vi kunne få inn en ekstra kamp? Det er umulig, men vi fikk det til på et vis fordi vi må dra til Qatar og spille VM for klubblag, sier Klopp til The Telegraph

– Jeg helt enig med City i at disse kampene på 46 timer ikke skal skje. Det er som da vi møtte Sunderland i 2016 - det er bare ikke greit. Tre år senere snakker vi fortsatt om det, og ingenting har endret seg. Det er fortsatt slik, sier han.

Slipper det i år

Liverpool spiller kamp i Qatar lørdag 21. desember, og deretter torsdag, lørdag, torsdag i jul- og nyttårsprogrammet.

– Det er unnskyldninger. TV-selskapene betaler mye penger, det er sant, men vi må fortsatt jobbe med dette. 48 timer mellom kamper er uakseptabelt, men under 46 timer… Jeg forstår at City er misfornøyd, det forstår jeg hundre prosent.

– I år diskuterer vi ikke dette, fordi vi ikke har 46 timer mellom kamper. Neste år kan vi stå her g snakke om det, og at Liverpool har 46 timer mellom kamper og folk vil si «kom igjen, bare aksepter det», og alle vil si «haha, 46 timer, det blir en utfordring». Folk vil se på det , og tenke «vil de klare det? De har skader? Vel, de haren stor stall» - så svarene er der allerede. Det er ikke rettferdig, en hva kan vi gjøre?

– Men har vi en fordel over City? Jeg kan ikke se det.

Manchester United - Liverpool spilles søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.11.2019 kl 21:36

– Du vil ikke starte for Liverpool

Henderson forteller hvor nære han var å forlate klubben.

+
16.11.2019 kl 18:39

Stor kveld for Wilson

Den utlånte Liverpool-spilleren sto for det aller meste i kveldens landskamp.

+
16.11.2019 kl 15:47

– Jeg elsker alt med Liverpool

Mohamed Salah nyter livet i Anfield-klubben, men det er én ting som «irriterer».

+
16.11.2019 kl 13:46

Alonso om Fabinho, Champions League og hvorfor han ikke ser Liverpool-kamper

Den tidligere Liverpool-spilleren mener Fabinho alltid er et steg foran motstanderen.

+