KOM MED STIKK:  Ole Gunnar Solskjær kom med et stikk til Liverpool før søndagens kamp.

Kom med stikk til Liverpool– Jeg er sikker på at det ikke vil ta oss 30 år å vinne ligaen

Mye har handlet om at United vil ha grunn til å være ekstra tente før dagens kamp – men nå har også Klopp sitat han kan henge opp på tavlen i garderoben.

I oppbyggingen til dagens storkamp har mye handlet om hvor store favoritter Liverpool er, og at de helrøde nå er på et helt annet nivå enn Manchester United sportslig.

Jürgen Klopp har sagt klart fra om at han ikke er særlig begeistret for det, og mener at fokuset legger opp til at dette skal bli et bananskall. Han omtalte det som en vits og et «sirkus», og har snakket om at United vil finne ekstra motivasjon i måten de har blitt snakket om de siste dagene.

Også Ole Gunnar Solskjær har kommet med uttalelser som kanskje kan gi litt ekstra motivasjon i bortegarderoben på Old Trafford.

– Jeg er sikker på at vi vil slå tilbake og vinne ligaen. Og jeg er sikker på at det ikke vil ta 30 år før vi vinner Premier League igjen, sier han til The Telegraph, og viser til at det i 2020 vil være 30 år siden Liverpools siste ligamesterskap. 

Ett poeng over streken

Manchester United er 15 poeng bak Liverpool etter åtte serierunder. Mens de helrøde topper tabellen, er United bare ett poeng over streken etter lørdagens Premier League-kamper.

De ligger på 14. plass på tabellen. 1989 var sist United var under streken i den engelske toppdivisjonen. Det vil ikke skje etter denne helgen - men når vi først har nevnt «30 år» i denne artikkelen, kan det gjøres igjen når avstanden ned til Newcastle er ett poeng.

Etter at Manchester United tapte 1-0 borte mot Newcastle før landslagspausen, sa Solskjær at Liverpool kunne være den perfekte motstander. Det har han gjentatt denne uken.

– En god prestasjon og resultat for oss her kan snu sesongen. Det kan få opp spillernes selvtillit og humor, og oppfatning av hva som er bra. Kanskje de til tider ikke har tenkt at de er gode nok. Med manglende selvtillit tenker du over ting to ganger, heller enn å handle på instinkt. Men jeg vet at disse spillerne er gode nok - det har jeg ingen bekymring om, sier han til Telegraph.

Manchester United - Liverpool spilles kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
13.11.2019 kl 20:14

Manchester City med formell klage på dommer Michael Oliver etter tapet på Anfield

De lyseblå skal ha påpekt det de mente var tre feilaktige avgjørelser til dommersjefen.

+
13.11.2019 kl 17:13

Hva navnerettighetene til Anfield nå er verdt

Verdien på Liverpool har blitt mangedoblet siden FSG kjøpte klubben, og prisen for mulige sponsorer øker også.

+
13.11.2019 kl 15:48

Gini Wijnaldum forlot landslagstrening

Liverpools midtbanespiller kan være usikker til neste kamp for Nederland.

+
13.11.2019 kl 10:12

I landslagsdiskusjonen uker etter debuten: – En veldig talentfull spiller

Neco Williams følges tett av den walisiske landslagsledelsen og trener Ryan Giggs.

+