STRAMMER INN:  Liverpool FC skal få bedre kontroll på hvem som bruker billettene på Anfield.

BilletterKlubben strammer inn på bruken av kort

Liverpool vil nå ha mer kontroll på hvem som faktisk er inne på Anfield.

Liverpool FC melder på sine hjemmesider at de nå skal få på plass en ny identifikasjonsordning, med mål om at billettkjøp skal bli så rettferdig som mulig, samtidig som Anfield skal få bedre sikkerhet for supportere, ettersom klubben får bedre oversikt over hvem som er på stadion til hvilke kamper.

Det er mange som har medlemskap og kort for billettkjøp på Anfield. Enkelte har flere kort, og andre bruker familiemedlemmer og venner sine medlemskap når de skal på kamp. En kan oppfatte det som at det er et forsøk på å rydde opp litt, og få bedre kontroll på hvem som faktisk bruker billettene.

Ifølge Liverpool Echo kommer ikke klubben til å konfiskere noe, eller ta fra noen et sesongkort som står i for eksempel et familiemedlems navn, men som ikke lenger kan gå. Det vil være en prosess der supportere kan gi klarhet i hvem som bruker billettene.

Starter allerede neste uke

Ifølge Echo har supportergruppen Spirit of Shankly blitt konsultert om planene.

Allerede mandag 14. oktober åpnes det for å gjennomføre en trinnvis verifiseringsprosess online. Først ut er medlemmer som var på 13 eller flere Premier League-kamper forrige sesong, og deretter skal alle gjennom det samme - sesongkortholdere og hospitalitymedlemmer.

En må ha vært gjennom registreringssystemet for å kunne få tilgang til medlemssalget i november.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
06.12.2019 kl 21:58

U23-laget med stortap på bortebane

Liverpool-reservene ble satt ordentlig på plass av Tottenham i London.

+
06.12.2019 kl 20:12

– Ferdighetene hans i den delen av spillet er i verdensklasse

Jürgen Klopp har spesielt latt seg imponere av én egenskap Liverpool-utlånte Harry Wilson besitter.

+
06.12.2019 kl 18:37

Klopp om Mané-øyeblikket han ikke glemmer: – Fantastisk

Jürgen Klopp hyller Sadio Mané før lørdagens møte med Bournemouth.

+
06.12.2019 kl 16:38

Alt du ikke så da Liverpool nedsablet Everton

Gjenopplev den store derbyseieren fra et nytt perspektiv.

+