STRAMMER INN:  Liverpool FC skal få bedre kontroll på hvem som bruker billettene på Anfield.

BilletterKlubben strammer inn på bruken av kort

Liverpool vil nå ha mer kontroll på hvem som faktisk er inne på Anfield.

Liverpool FC melder på sine hjemmesider at de nå skal få på plass en ny identifikasjonsordning, med mål om at billettkjøp skal bli så rettferdig som mulig, samtidig som Anfield skal få bedre sikkerhet for supportere, ettersom klubben får bedre oversikt over hvem som er på stadion til hvilke kamper.

Det er mange som har medlemskap og kort for billettkjøp på Anfield. Enkelte har flere kort, og andre bruker familiemedlemmer og venner sine medlemskap når de skal på kamp. En kan oppfatte det som at det er et forsøk på å rydde opp litt, og få bedre kontroll på hvem som faktisk bruker billettene.

Ifølge Liverpool Echo kommer ikke klubben til å konfiskere noe, eller ta fra noen et sesongkort som står i for eksempel et familiemedlems navn, men som ikke lenger kan gå. Det vil være en prosess der supportere kan gi klarhet i hvem som bruker billettene.

Starter allerede neste uke

Ifølge Echo har supportergruppen Spirit of Shankly blitt konsultert om planene.

Allerede mandag 14. oktober åpnes det for å gjennomføre en trinnvis verifiseringsprosess online. Først ut er medlemmer som var på 13 eller flere Premier League-kamper forrige sesong, og deretter skal alle gjennom det samme - sesongkortholdere og hospitalitymedlemmer.

En må ha vært gjennom registreringssystemet for å kunne få tilgang til medlemssalget i november.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
13.10.2019 kl 21:03

Akademidirektøren snakker for første gang om Duncan-saken

– Ikke alle spillere ønsker å vente og utvikle seg under oss, og det må vi respektere.

+
13.10.2019 kl 17:54

Wijnaldum-dobbel sikret nederlandsk seier

Gini i storform for landslaget.

+
13.10.2019 kl 14:53

– Lagene jeg spilte i manglet alltid en John Barnes-type, det har Liverpool nå

Jamie Carraghers favorittspiller i Liverpool er Sadio Mané.

+
13.10.2019 kl 11:46

– Klopp hatet fokuset på det kommersielle i Man Utd

Derfor sa Klopp nei til Manchester United før han takket ja til Liverpool.

+