FÅR NY TRENER:  Harvey Elliott og de største talentene til Liverpool vil få kyndig veiledning av Vitor Matos i tiden fremover.

Bekreftet:Klubbens største talenter har fått ny trener

Vitor Matos har offisielt sluttet seg til Liverpool FC sin trenerstab.

Matos kommer til Liverpool fra FC Porto, hvor han var assistenttrener for den portugisiske klubbens B-lag. Dette var Matos sin andre periode i Porto, etter to år i Kina, hvor han var U16-trener for Shandong Luneng, samt klubbens ungdomskoordinator.

Overtar den gamle jobben til Lijnders

I Liverpool vil 31-åringen fylle stillingen som nåværende assistentmanager Pepijn Lijnders hadde tidligere, som elite utviklingstrener. 

– Vi har jobbet mot dette en stund. Vi mente dette var fornuftig, for vi har så mange enestående unge spillere, uttaler Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Under preseason er de unge spillerne med førstelagstroppen, da vi trenger dem både til treninger og kamper. Men når sesongen starter er stjernene tilbake, og vi ønsker ikke å gi de unge spillerne en følelse av at de da er lengre unna igjen. Derfor virket det fornuftig med en egen trener for dem igjen, slik som Pep var for noen år tilbake da jeg kom hit. Jeg elsker at jeg har en fantastisk assistentmanager, men vi mistet utviklingstreneren samtidig.

– Vi måtte fylle det hullet, og det har vi gjort nå med en veldig fin fyr. En enestående trener. Ung og erfaren. Du får ikke den kombinasjonen så ofte. Han er en fyr som kan kjøre 6-7 økter om dagen. Han er smart, engelsken hans er god, noe som selvsagt er viktig, og han har jobbet i flere ulike klubber. Han fikk sin utdanning i Porto, som er bra for oss, for Pep kommer også derfra.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.10.2019 kl 20:42

Aldri tidligere har det blitt spilt Premier League-kamper på tidspunktet derbyet er satt opp

Løsningen kan gjøre at en får med seg mye Premier League-fotball onsdag 4. desember.

+
17.10.2019 kl 19:36

En dokumentar det er verdt å få med seg, om den største kampen i engelsk fotball

Sett av en halvtime til den nye dokumentaren om bakgrunnen til forholdet mellom Liverpool og Manchester United.

+
17.10.2019 kl 17:44

I City-leiren er de alt annet enn fornøyd med juleprogrammet

Manchester City-sjef har kommet med en uttalelse.

+
17.10.2019 kl 15:11

– Jeg er klar

Joel Matip er klar for å gå inn igjen i midtforsvaret.

+