– Leicester kan definitivt bli topp fire

Jürgen Klopp sier at Brendan Rodgers er i ferd med å bygge et meget godt lag i Leicester.

4. okt 2019 kl 15.48 Torbjørn Flatin

Før morgendagens kamp mellom Liverpool og Leicester er mye fokus rettet mot managerne. Det er fire år siden på dagen at Brendan Rodgers fikk sparken på Anfield, og Jürgen Klopp kom inn i hans sted.

Forholdet var ikke verre enn at Klopp begynte å leie huset til Rodgers, som etter en periode i Celtic nå har suksess hos Leicester og som pr. i dag er på 3. plass i Premier League.

Gode signeringer

- Han tar så mye i leie så jeg er usikker på om han i grunn har behov for å arbeide i det hele tatt, gliste Jürgen Klopp på dagens pressekonferanse da samtalen kommer inn på utleier Brendan Rodgers.

- Han gjorde en god jobb i Celtic og han gjør nå en virkelig god jobb i Leicester, men det er ingen overraskelse. Jeg visste at det ikke var han som var årsaken til problemene her, fortsetter Klopp uten å utdype det nærmere.

- Jeg vet ikke om du kan si at han gjennombygger Leicester, men han har gjort noen glimrende signerer, han har fått laget til å forsvare seg meget godt og de er sterke på kontringer.

God mottakelse

- Jeg tror han kommer til å få en god mottakelse i morgen.

- Dette er imidlertid ikke en vennskapskamp. Vi ønsker å vinne.

Får en god sesong

- Jeg vil si at han nå bygger opp et lag slik du skal bygge opp et lag. Det arbeides hardt i hver posisjon, både laget og spillet bygges opp bakfra, i tillegg er det mye ungt.

- Leicester er et lag som kan blande seg inn blant de såkalte topplagene. Jeg tror de kan få sin nest beste sesong etter året hvor de vant. De kan definitivt bli blant topp fire.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]