– Liverpool har vært fantastiske en stund nå

Dette sier Steven Gerrard om hvordan Liverpool har gjort det.

13. okt 2019 kl 09.44 Arve Vassbotten

Lørdag spilte Steven Gerrard legendekampen mellom laget han nå er manager for, Rangers, og laget han spilte nesten hele karrieren for, Liverpool.

I den skotske ligaen har Gerrard tatt landskamppause på toppen av tabellen etter 8 runder med 7 seiere og ett tap, men til tross for den intense jobben har han også kost seg med å se Liverpool spille.

I likhet med Rangers har også Liverpool tabelltoppen etter åtte runder.

– Ser alltid Liverpool som favoritt

– De har vært fantastiske en stund nå. Jeg har virkelig satt pris på å se på dem etter at Jürgen for et par år siden omsider fikk sitt lag og sin filosofi implementert.

– Jeg tror alltid at de kommer til å vinne, uansett hvem de spiller mot, og om det er i Champions League eller i en toppkamp i serien. Jeg ser alltid Liverpool som favoritt nå, sier han til Liverpoolfc.com.

– I den formen de tre på topp er i, er de nesten ustoppelige til tider. Virgil Van Dijk har selvsagt også vært en stor del i puslespillet, og keeperen og de andre rundt dem er ikke verst de heller.

– De er herlige å se på, og det er strålende fra et fanperspektiv å se dem på toppen av tabellen. Men jeg er sikker på at Jürgen tenker det samme som meg. Ta en kamp av gangen, fortsett å jobb på og vin din neste kamp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]