STØTTER EN GOD SAK:  Trent Alexander-Arnold med trøya som vil bli benyttet mot Salzburg.

Liverpool med ny logo på sine Champions League trøyer

De røde fra Anfield ønsker å vise sin støtte til «Right To Play».

Fra og med kampen i morgen mot Salzburg vil Liverpool ha «Right To Play» på baksiden av sine trøyer i Champions League.

Det er til støtte for organisasjonen som opprinnelig var en idé fra Johann Olav Koss etter at skøytelegenden møtte en gutt fra Eritrea i en flyktningeleir. Gutten spilte fotball sammen med sine venner, etter å ha lagd en ball av en langermet trøye. Det skapte en tanke om å kunne gi muligheter for underpriviligerte barn.


Samarbeid om å hjelpe barn

De som allerede har kjøpt Liverpools trøye for denne sesongens Champions League, kan få trykket på den nye logoen for £5, og det samme gjelder da for nye trøyer. Overskuddet for alt salg vil gå til Right To Play.

«Vi er henrykt over å kunne få denne muligheten til å presentere denne Right To Play logoen på vår Champions League trøye. Dette vil bringe en fantastisk plattform til å belyse vårt partnerskap og arbeid med Right To Play foran millioner av fans verden over», sier Matt Paris, direktør i LFC Foundations.

«Vi ønsker å forbedre liv til barn og unge i Liverpool og området rundt. Vårt partnerskap med Righto To Play vil kunne gjøre at vi når ut og kan hjelpe til å forvandle flere liv gjennom det å kunne spille.»

«Vi er stolte av å kunne ha Right To Play logoen på Liverpools Champions League trøye», sier Kevin Frey, daglig leder av Right To Play. «Vårt samarbeid er bygget på å dele den tro at alle barn fortjener å være sikre, sunne og myndiggjort. Sammen vil vi forandre livet til sårbare barn og unge i området Anfield og ellers i verden.»

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
13.10.2019 kl 21:03

Akademidirektøren snakker for første gang om Duncan-saken

– Ikke alle spillere ønsker å vente og utvikle seg under oss, og det må vi respektere.

+
13.10.2019 kl 17:54

Wijnaldum-dobbel sikret nederlandsk seier

Gini i storform for landslaget.

+
13.10.2019 kl 14:53

– Lagene jeg spilte i manglet alltid en John Barnes-type, det har Liverpool nå

Jamie Carraghers favorittspiller i Liverpool er Sadio Mané.

+
13.10.2019 kl 11:46

– Klopp hatet fokuset på det kommersielle i Man Utd

Derfor sa Klopp nei til Manchester United før han takket ja til Liverpool.

+