Liverpool med ny logo på sine Champions League trøyer

De røde fra Anfield ønsker å vise sin støtte til «Right To Play».

1. okt 2019 kl 18.10 Torbjørn Flatin

Fra og med kampen i morgen mot Salzburg vil Liverpool ha «Right To Play» på baksiden av sine trøyer i Champions League.

Det er til støtte for organisasjonen som opprinnelig var en idé fra Johann Olav Koss etter at skøytelegenden møtte en gutt fra Eritrea i en flyktningeleir. Gutten spilte fotball sammen med sine venner, etter å ha lagd en ball av en langermet trøye. Det skapte en tanke om å kunne gi muligheter for underpriviligerte barn.


Samarbeid om å hjelpe barn

De som allerede har kjøpt Liverpools trøye for denne sesongens Champions League, kan få trykket på den nye logoen for £5, og det samme gjelder da for nye trøyer. Overskuddet for alt salg vil gå til Right To Play.

«Vi er henrykt over å kunne få denne muligheten til å presentere denne Right To Play logoen på vår Champions League trøye. Dette vil bringe en fantastisk plattform til å belyse vårt partnerskap og arbeid med Right To Play foran millioner av fans verden over», sier Matt Paris, direktør i LFC Foundations.

«Vi ønsker å forbedre liv til barn og unge i Liverpool og området rundt. Vårt partnerskap med Righto To Play vil kunne gjøre at vi når ut og kan hjelpe til å forvandle flere liv gjennom det å kunne spille.»

«Vi er stolte av å kunne ha Right To Play logoen på Liverpools Champions League trøye», sier Kevin Frey, daglig leder av Right To Play. «Vårt samarbeid er bygget på å dele den tro at alle barn fortjener å være sikre, sunne og myndiggjort. Sammen vil vi forandre livet til sårbare barn og unge i området Anfield og ellers i verden.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]