– Målene var fantastiske, men resten kunne vært bedre

Dette sa Jürgen Klopp etter kampen mot Genk.

24. okt 2019 kl 00.00 Arve Vassbotten

Jürgen Klopp var naturlig nok godt fornøyd med 4-1-seier borte mot Genk i Champions League, men Liverpool-manageren mener mye kunne vært bedre i Belgia.

– Vi hadde mange gode øyeblikk, og en veldig god start. Vi holdt det gående i 10-15 minutter til slik man må.

– Vi var fleksible og sørget for at de hadde mye å gjøre, men så begynte vi å tape baller og tok sjanser på feil tidspunkt, sa Klopp på pressekonferansen etter kampen.

– De fikk så litt momentum, som var unødvendig etter den gode starten.

Fin historie

Liverpool ledet 1-0 til pause, men fikk til slutt et komfortabelt sluttresultat etter pausepraten.

– Det var en ganske stiv førsteomgang, men så viste vi guttene hvilke rom de kunne bruke. Det første målet var fantastisk, de i andre omgang enda finere. Alle målene våre var nydelige, men det var ikke like bra at vi slapp inn et mål, sa Klopp.

Naturligvis fikk Klopp også spørsmål om tomålsscorer Alex Oxlade-Chamberlain, som gikk glipp av nesten hele forrige sesong.

– Det var et fint øyeblikk for Ox. Hans prestasjon var akkurat som laget ellers, målene var fantastiske, men resten kunne vært bedre. Men det er ikke noe problem. Målene var sensasjonelle.

– På søndag scoret Adam målet, nå scoret Ox to. Det er to fine historier, sa Klopp om de to spillerne som har hatt tøffe perioder.

Robertson ikke skadet

Klopp sier det ikke var noen skade på Andy Robertson som gjorde at han måtte gå ut.

– Alt er ok med Andy, sa Klopp.

Han fikk også spørsmål om hvorfor han valgte James Milner på høyrebacken istedenfor Joe Gomez.

– Jeg ser det ikke som at jeg valgte Milner over Gomez. Jeg bare valgte Milner. Vi visste på tirsdag morgen at Trent var sjuk, så vi ønsket å endre så lite som mulig. Milner var da beste løsningen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]