Mané og Firmino var sentrale i privatlandskampen i Singapore

Det endte uavgjort da Senegal og Brasil møttes for første gang.

10. okt 2019 kl 16.17 Arild Skjæveland

For første gang møttes Senegal og Brasil til landskamp. Fabinho og Roberto Firmino var med i Brasils tropp, mens Sadio Mané var med for Senegal.

De tre viktige førstelagsspillerne måtte ut på langtur, for kampen ble spilt i Singapore.

Røde i fokus

Fabinho ble sittende på benken i hele kampen, mens Firmino og Mané begge startet kampen. Begge angriperne kom i fokus.

Firmino ga brasilianerne ledelsen før 10 minutter var spilt, etter at han ble spilt gjennom av Gabriel Jesus. Fra skrå vinkel alene med keeper chippet han ballen over målvakten og i mål. En strålende avslutning av en spiller som helt tydelig er i form.

Like før pause var det Mané sin tur. Han satte fart, kom seg forbi Dani Alves, deretter Marquinhos, før han ble felt inne i boksen. 27-åringen har ingen god statistikk fra straffemerket, og overlot ansvaret til Famara Diedhiou som scoret sikkert.

Det ble ikke flere scoringer i kampen, som endte 1-1. Mané viste flere flotte detaljer og var på gode raid, der brasilianerne måtte bruke ufine midler for å få stoppet ham. Mané spilte hele kampen, mens Firmino ble byttet ut etter 59 minutter.

Mané kan nå returnere til Merseyside og starte forberedelsene til møtet med Manchester United 20. oktober. Brasil skal spille mot Nigeria i Singapore på søndag.