Matip i fem nye år!

28-åringen har i dag signert en ny langtidskontrakt.

18. okt 2019 kl 18.06 Arild Skjæveland

Joel Matip har i dag signert en ny langtidskontrakt med Liverpool FC. Det melder klubben i en pressemelding.

28-åringen signerte den nye avtalen på Melwood fredag ettermiddag. Paul Joyce i The Times rapporterer at det er snakk om en femårskontrakt.

Han er da bundet til Liverpool frem til 30. juni 2024. Det er noen måneder før han fyller 33 år.

– Det er en god følelse å kunne være en del av klubben fremover. Det er bare en god følelse, sier den vanligvis ordknappe midtstopperen til Liverpoolfc.com.

– Fra utsiden, så vet du at Liverpool er en så stor klubb, men når du er på innsiden, så forstår du hvor stor klubben faktisk er. I alle land er supporterne overalt. Det er stort, og en stor klubb jeg tror alle spillere kunne tenkt seg å spille for, sier han.

– En stor ære

Matip mener at dette Liverpool-laget kan oppnå mye i fremtiden.

– Vi har et ungt og talentfullt lag, og jeg tror alle sammen er sultne. Nå vet vi hvordan det er å vinne noe, og vi ønsker å ha den følelsen igjen. Det er mye vi fortsatt kan oppnå, sier han.

– Du vet aldri hvor det vil ende. Du må bare jobbe hardt, og gjøre det beste du kan. Så får v i se. Det er en ære å være del av denne klubben. Det gjør meg glad at folk synes jeg har gjort en god obb, og at de ønsker å beholde meg.

Matip kom gratis til Liverpool i 2016, og har spilt 107 kamper for klubben. Han er nå skadefri, og klar til å møte Manchester United på Old Trafford på søndag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]