TILBAKESLAG:  Joel Matip kan miste de neste seks ukene.

Matip kan miste de neste seks ukene

Tilbakeslag for Joel Matip.

Joel Matip har fått et tilbakeslag med kneskaden sin, og kan miste de seks neste ukene. Det rapporterer David Lynch i Evening Standard.

Før oppgjøret mot Genk snakket Jürgen Klopp om at han ville være ute i to uker, men nå viser det seg at det er mer alvorlig enn som så.

Kan miste 10 kamper

Skaden gjør at Jürgen Klopp må klare seg uten sitt foretrukne stopperpar mot Manchester City om litt under to uker. Han vil da ha Joe Gomez og Dejan Lovren å velge mellom ved siden av Virgil van Dijk.

Lovren ble foretrukket i søndagens kamp mot Tottenham - men Klopp kunne fortelle til Sky Sports før Tottenham-kampen at Gomez også nå var helt klar igjen.

– Joe er skikkelig tilbake. Han vet det. Det er bare slik av og til. Han har ikke vært i sin beste form, men nå er han tilbake, sa han om Gomez.

Dersom det er så alvorlig som fryktet med Matip, vil han miste Aston Villa (B), Genk (H), Manchester City (H), Crystal Palace (B), Napoli (H), Brighton (H), Everton (H), Bournemouth (B), RB Salzburg (B) og Watford (H) - og akkurat være tilbake til VM for klubblag og juleprogrammet.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
11.11.2019 kl 22:58

Gomez og Sterling måtte skilles på England-trening

Dagen etter storkampen på Anfield var temperaturen fortsatt høy mellom Joe Gomez og Raheem Sterling på treningsfeltet til England.

+
11.11.2019 kl 19:17

Frykter tilbakefall på Salahs skade

Liverpool venter i spenning på å få vite omfanget av ankelskaden til Mohamed Salah mens han er på landslagsopphold.

+
11.11.2019 kl 16:47

– For en kamp!

Georginio Wijnaldum analyserer seieren over Manchester City.

+
11.11.2019 kl 10:50

– Dette var min begravelse

Liverpool spiller så godt at det er smertefullt for Gary Neville.

+