BOKAKTUELL:  James Milner kommer med bok denne uken.

Milner «hater» VAR

James Milner er ikke fan, og mener systemet må forbedres dersom det skal fortsette slik.

Senere denne uken kommer James Milners bok «Ask a Footballer». I den forbindelse har han gjort et intervju med Donald McRae i The Guardian. VAR har fått mye oppmerksomhet den siste tiden. James Milner er ikke begeistret.

– Jeg er ikke fan, sier Milner.

I boken hans går han lenger, og skriver at han «hater det».

– Ja, det står skrevet, så la oss gå med det. Det kan hende at det er den gammeldagse delen av meg, men jeg synes det fortsatt er for mye diskusjon rundt VAR. Mållinjeteknologi er utrolig. Umiddelbar reaksjon, enten eller, sier han.

– Men det er veldig vanskelig å bruke VAR når du fortsatt har meninger rundt avgjørelsene og det ødelegger atmosfæren. Du scorer, det kommer en eksplosjon av lyd, og så kommer VAR. Du må vente. Er det mål?

Måtte vente mot Leicester

Da Liverpool fikk straffespark langt ut i tilleggstiden mot Leicester City ble situasjonen sjekket på VAR, og det betydde ekstra ventetid for visekapteinen. Han holdt hodet kaldt og satte inn vinnermålet.

– Jeg opplevde det med en straffe her for noen uker siden. Det var en ny opplevelse da de diskuterte om det kom til å bli gitt straffespark.

– Jeg tenker at det er bruk for det - dersom vi kan forbedre det. Men fotball er et spill med menneskelig feil både med spillere og dommere. De har en veldig tøff jobb, og jeg støtter at vi kan gjøre livet deres enklere - men ikke dersom det går utover flyten i kampen, sier han.

– Dersom VAR fjernet kontroverser, ville jeg vært 100 prosent for. Men vi diskuterer fortsatt VAR, og jeg tror ikke det er så mange spillere som tenker annerledes rundt det.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
18.11.2019 kl 22:32

– Det jeg liker best med VM for klubblag, er at du får merket på drakten dersom du vinner

Gini Wijnaldum er motivert for å vinne VM for klubblag.

+
18.11.2019 kl 20:53

Tirsdag starter medlemssalget

Klubben skal selge billetter for kampene i andre halvdel av sesongen.

+
18.11.2019 kl 19:40

Kan bli det femte laget som går 30 kamper ubeseiret i Premier League

Dersom Liverpool unngår tap på Selhurst Park kan de klare noe bare fire lag tidligere har gjort i Premier League.

+
18.11.2019 kl 18:15

Gomez ser ut til å bli klar - fortsatt usikkert med Salah og Robertson

Siste nytt på skadefronten.

+