SPØKES MED:  Sadio Mané forteller at medspillerne spøker med episoden.

«Mo Salah, hvorfor ønsket Mané å slå deg?»

Sadio Mané forteller at spillerne spøker mye med episoden fra Turf Moor.

Da Liverpool slo Burnley 3-0 på Turf Moor i august, fikk Sadio Mané mye av fokuset etter kampen. Grunnen var at han reagerte med sinne da han ble byttet ut, etter at angrepskollega Mohamed Salah ikke hadde spilt ballen til ham da han var bedre plassert.

Nå forteller hovedpersonen selv at medspillerne spøker med episoden.

– Alle gjorde narr av oss. Wijnaldum, som liker å erte folk, ventet til alle var på plass. Da kom han bort til meg, og spurte høyt: «Mo Salah, hvorfor ønsket Mané å slå deg?», og hele laget begynte å le, sier senegaleseren i et intervju med Canal+ Sport som er gjengitt av Sport Witness

– Det var en misforståelse. Jeg ville bare hjelpe laget, forteller han.

Godt forhold til Salah

27-åringen forteller at han tenkte på Manchester City og målforskjellen.

– Du ser på lag som City. De scorer av og til fem eller seks. Dersom det er en mulighet til å drepe kampen så snart som mulig, og samtidig score mange mål, så mener jeg at det er viktig, så jeg var frustrert, sier han.

– Vi snakket bare sammen, og alt var som før. Manageren hentet meg inn på kontoret, og vi snakket. Jeg fortalte ham at det allerede var ordnet, og han ble gledelig overrasket.

Mané forteller også om samtalen med Salah i etterkant.

– Han sa «men Sadio, hvorfor er du sint?». Jeg fortalte at han måtte spille meg ballen, og han svarte «men jeg så deg ikke. Du vet at jeg ikke har noe imot deg». Jeg visste det, men reaksjonen var litt merkelig for meg, ler han.

– Vi er alltid side om side. Jeg er nummer 10 og han er nummer 11. Vi tekster hverandre i blant, og snakker også på telefon, så vi har ikke noe problem.

Manchester United - Liverpool spilles søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
18.11.2019 kl 22:32

– Det jeg liker best med VM for klubblag, er at du får merket på drakten dersom du vinner

Gini Wijnaldum er motivert for å vinne VM for klubblag.

+
18.11.2019 kl 20:53

Tirsdag starter medlemssalget

Klubben skal selge billetter for kampene i andre halvdel av sesongen.

+
18.11.2019 kl 19:40

Kan bli det femte laget som går 30 kamper ubeseiret i Premier League

Dersom Liverpool unngår tap på Selhurst Park kan de klare noe bare fire lag tidligere har gjort i Premier League.

+
18.11.2019 kl 18:15

Gomez ser ut til å bli klar - fortsatt usikkert med Salah og Robertson

Siste nytt på skadefronten.

+