– Nå må jeg prøve å unngå skader

Naby Keita sier at han føler at formen er god.

30. okt 2019 kl 16.53 Arild Skjæveland

Naby Keita har de siste ukene endelig blitt involvert igjen i Liverpools førstelag. Han kom inn som innbytter da Liverpool jaget utligningsmål mot Manchester United, og startet borte mot Genk i forrige uke da de helrøde vant 4-1.

Det er forventet at han kommer til å bli involvert igjen i kveld når Arsenal gjester Anfield. Selv føler at han at formen er god.

– Jeg er selvsagt fornøyd med formen min, men vil gjerne gjøre det bedre, sier Keita til Liverpoolfc.com.

Hovedpersonen selv er uenig i at prestasjonen hans mot Genk er hans beste i røde røde drakten.

– Jeg vil ikke si at det var det. Det var det ikke. Jeg ønsker å gjøre det bedre enn det. Det var en kamp der vi gikk for å vinne. Jeg spilte bra nok til at folk var fornøyd, men jeg ønsker å gjøre det bedre i de kommende kampene også, sier han.

Må unngå nye skader

Keita startet årets sesong skadet, etter å ha ha stilt til Afrikamesterskapet uten å være helt skadefri etter skaden han fikk på Camp Nou tidlig i mai. I august fikk han en strekk i hofta.

Hele Liverpool-karrieren har vært preget av en rekke småskader som har gjort at han aldri har kommet skikkelig i gang. Nå håper han at han kan legge det bak seg.

– Jeg er enig i at det kan være en god tid for meg nå, og at jeg må unngå å få noen nye skader slik at jeg kan få mye spilletid, sier midtbanespilleren.

Liverpool - Arsenal har avspark kl. 20.30, og sendes på Viasat 4 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]