Slik er skadesituasjonen: Shaqiri ute til slutten av november - Salah er spilleklar

Pepijn Lijnders oppsummerer skadene.

29. okt 2019 kl 14.41 Arve Vassbotten

Joël Matip har gått glipp av de siste to kampene på grunn av en kneskade og trenger mer tid før han igjen vil være aktuell for spill for Liverpool.

– Joëls kne er fortsatt irritert, og vi trenger å gi ham tid. Jeg vet ikke eksakt hvor lenge han vil trenge, men det vil trenge tid for å bli helt bra, sier assistent manager Pepijn Lijnders til Liverpoolfc.com.

David Lynch i Evening Standard har rapportert at Matip kan gå glipp av de neste seks ukene.

Dersom det er så alvorlig som fryktet med Matip, vil han miste Aston Villa (B), Genk (H), Manchester City (H), Crystal Palace (B), Napoli (H), Brighton (H), Everton (H), Bournemouth (B), RB Salzburg (B) og Watford (H) - og akkurat være tilbake til VM for klubblag og juleprogrammet.

Klar til Palace?

Xherdan Shaqiri har heller ikke kunnet spille siden i september på grunn av et problem i leggen, og han vil heller ikke være i spill før om en måneds tid.

– Shaqiri vil ført være tilbake etter landslagspausen.

– Vi ønsker å gi ham tid. Med en leggskade er det alltid mye risiko.

Dermed vil han ikke være aktuell før kampen mot Crystal Palace 23. november og er utelukket fra kampen mot Manchester City.

Salah har det bra

Mohamed Salah måtte av med ankelskade mot Tottenham.

– Mo har det bra. Mot slutten av kampen gjør det mer og mer vondt etter hvert som han blir sliten, og derfor tok vi ham av. Men det er ikke noe problem.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]