Sterk snuoperasjon av Curtis Jones & Co

Tre sene scoringer sørget for at Liverpool beseiret Salzburg i UEFA YOUTH LEAGUE.

2. okt 2019 kl 18.48 Torbjørn Flatin

Liverpool åpnet scoringene ved Yasser Larouci, men Salzburg snudde det i UEFA Youth League med en scoring på hver side av pause. Mot slutten kom imidlertid hjemmelaget sterkt tilbake og mål fra Deco Williams, Curtis Jones og et straffespark av Rhian Brewster sørget for 4-2 seier.

Troppen Klopp må manøvrere i fem turneringer

Det var ikke gått mer enn fem minutter før Liverpool kontret nydelig inn ledermålet, da en klarerende heading fra Nico Williams gjorde at Rhian Brewster stormet mot målet til gjestene fra Salzburg. Spissen vant venstreback Yasser Larouci som sendte ballen i nettet med fynd og klem.

Midtveis i 1. omgang utlignet imidlertid laget fra Østerrike. De startet også best etter pause og tok ledelsen.

Liverpool tok seg imidlertid sammen og da drøyt ti minutter gjenstod headet Nico Williams inn et overlegg fra Larouci.

Bare noen få minutter senere var Brewster og innbytter Luis Longstaff involvert før Curtis Jones bente ballen inn lavt i det bortre hjørnet med et skudd fra utenfor 16-meteren.

Seieren ble fullført på overtid da stjerneskuddet Harvey Elliott ble felt inne i feltet og Rhian Brewster satte inn straffesparket.

I Liverpools første kamp i turneringen ble det 1-1 borte mot Napoli.

Liverpool: Ojrzynski, Williams (Longstaff 79), van den Berg, Hoever, Boyes, Larouci, Dixon-Bonner (Norris 79), Clarkson, Elliott, Brewster, Jones

VITOR MATOS:
VITOR MATOS:  Ny i trenerstaben til Jürgen Klopp, står her til venstre for akademidirektør Alex Inglethorpe.