Woodburn ute med skade i tre måneder

Utlånte Ben Woodburn har pådratt seg brudd i foten.

7. okt 2019 kl 16.55 Hans Christian Boge-Fredriksen

På lørdag ble Woodburn klippet ned i League One-oppgjøret mot Accrington Stanley på utlån i Oxford United. Den utlånte Liverpool-spilleren måtte ut med skade, og mandag ble omfanget av skaden bekreftet.

Etter å ha tatt røntgen er det klart at han har fått et brudd i venstrefoten, og vil tidligst være tilbake på banen i januar.

– Det er så uflaks for Ben siden han har vist alle hvilken god spiller han er, og nå blir han ute i omtrent 12 uker, sier Oxford United-trener Karl Robinson.

– Han kom inn i dag med gips rundt ankelen og foten, og vi hadde en prat. Han er en flott gutt, og vil lytte til rådene. Han er fast bestemt på å fortsette å gjøre det han kan, og komme tilbake sterkere enn noen gang.

– Det er et stort tap

Etter et mislykket utlån til Sheffield United på høsten i fjor, har Woodburn prestert bedre på nivå tre denne sesongen. På de tolv kampene han har fått for Oxford United har han notert seg for hele fem assist og én scoring.

– Han har vært katalysatoren vår mye av det gode spillet vårt denne sesongen. Hvis du ser på de siste ukene hadde vi han ikke mot Fleetwood, og da så vi langt under pari, sier Robinson.

– Da han gikk ut på lørdag spilte vi også litt under pari, så det er et stort tap.

– Det er nå opp til andre spillere å vise hva de kan gjøre i hans fravær.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]