90 minutter som anker for Fabinho

Brasilianerne har vært i aksjon. I kveld kan du se røde i aksjon for Wales og Nederland.

19. nov 2019 kl 17.17 Arild Skjæveland

Brasil spilte tirsdag privatlandskamp i Abu Dhabi, og møtte Sør-Korea. For første gang siden de gikk seirende ut av sommerens Copa America, vant Tite sitt lag en landskamp.

Lucas Paqueta, Philippe Coutinho og Danilo scoret målene i 3-0 seieren. Det var Fabinho som ble lagt i bakken og fikk frisparket som Coutinho scoret på like før pause.

Alisson Becker sto hele kampen, og Fabinho fikk 90 minutter i sin foretrukne rolle dypt på midtbanen. Real Madrid-spilleren Casemiro, som vanligvis har den rollen, ble sittende på benken i hele kampen.

Roberto Firmino kom inn som innbytter og spilte de siste seks minuttene.

Røde i aksjon i kveld

Senere i kveld skal flere Liverpool-spillere i aksjon. Gini Wijnaldum er med for Nederland, som tar imot Estland i Amsterdam.

Den kampen har avspark kl. 20.45, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Harry Wilson er i Wales-troppen til den hjemmekampen mot Ungarn. Wales vil gå til EM med seier.

Den har avspark kl. 20.45, har sendes på TV 2 Sport 1.