Alisson starter

Jürgen Klopp bekreftet på mandagens pressekonferanse at førstevalget i mål fortsetter mellom stengene.

5. nov 2019 kl 10.00 Kenneth Baraas

Liverpool møter Manchester City på søndag, og det kan være den tyske manageren gjør flere endringer i kveldens kamp mot Genk. Klopp står dog fast ved å spille den brasilianske målvakten i form, samtidig som han påpeker viktigheten av å vinne mot laget fra Belgia.

– Vi har prøvd flere spillere, og det har fungert godt. De fortjener mer rytme, så vi vil se. Jeg vet fremdeles ikke 100 prosent hvem som starter, men Alisson vil spille, sier Klopp ifølge Liverpool Echo.

– Kan ikke kaste bort tiden

Klopp snakker videre om sjansene for avansement.

– Jeg tror ikke at vi kan gå videre etter denne kampen, men vi kan ta et stort steg. Vi er på hjemmebane, og uansett hvem som spiller, vil vi prøve alt for å vinne. Vi har nok en hjemmekamp mot Napoli, og vi kan ikke kaste bort tiden.

Napoli har nå 7 poeng etter tre kamper, og leder Gruppe E. Liverpool har 6 poeng, Salzburg 3, og Genk ett poeng.

Sander Berge scoret for Genk i 2-2-kampen mot Antwerpen i forrige uke, og må altså overliste Alisson for å få til det samme på Anfield.

Liverpool - Genk spilles kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport 1, TV 2 Sumo og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?