Daily Mail:Critchley vil sannsynligvis få ansvaret på Villa Park

Det blir trolig Neil Critchley, og ikke Pep Lijnders, som leder Liverpool i kvartfinalen av ligacupen.

7. nov 2019 kl 15.03 Arild Skjæveland

Liverpool kommer til å stille med to ulike lag til kvartfinalen i ligacupen 17. desember, og semifinalen i VM for klubblag 18. desember.

Jürgen Klopp kommer til å være i Qatar med førstelaget - men har enda ikke bestemt seg for om han kommer til å være tilstede mot Aston Villa på Villa Park. Det rapporterer Matt Hughes i Daily Mail.

Klopp kommer til å ta den endelige avgjørelsen når han melder inn troppen til VM for klubblag i starten av desember. Han kommer til å dra til Doha tidlig, som planlagt, for å ta del på trening, rapporterer Hughes.

Trolig blir det Critchley

At Pep Lijnders blir igjen i England for å lede laget på Villa Park var en annen mulighet, men ifølge Hughes ønsker Klopp at han står ved sin side når de skal prøve å vinne VM for klubblag for første gang. I 2005 tapte Liverpool finalen.

Den neste i rekken er da U23-trener Neil Critchley, og det virker som det mest sannsynlige slik situasjonen er nå. Han kjenner godt til flere av spillerne som har vært involvert mot MK Dons og Arsenal så langt i ligacupen.

Aston Villa - Liverpool spilles tirsdag 17. desember kl. 20.45.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]