– Det er fortsatt smertefullt

Andy Robertson sier både han og Mohamed Salah var desperate etter å spille mot Crystal Palace.

25. nov 2019 kl 00.03 Arve Vassbotten

Andy Robertson og Mohamed Salah sliter med lignende ankelskader, som gjorde at begge måtte stå over landskamper. Før oppgjøret mot Crystal Palace var det derfor usikkert om noen av dem ville bli klar til kampen.

Robertson ble likevel spilleklar og startet i London, mens Salah ble sittende ubrukt på benken.

– Det er fortsatt smertefullt, sier Robertson til Goal.com om skaden.

– Det er noe jeg har gitt tid for å bli bedre. Å holde det i bevegelse vil hjelpe, og forhåpentligvis vil det bli bedre med tiden, sier han.

– Vil ikke gå glipp av kamper

– Jeg var desperat etter å spille, og manageren spurte om jeg var ok. Jeg mener at jeg var det, og heldigvis kom jeg meg gjennom kampen.

– Jeg og Salah var i lignende situasjon. Han var også desperat etter å spille, men manageren tok avgjørelsen og Mo aksepterte det.

– Du ønsker ikke å gå glipp av noen kamper. Men hvis det betyr at han går glipp av en kamp istedenfor seks, er det en stor forskjell. Noen ganger må du være litt smart.

– Jeg spilte kampen, og Mo var det ikke behov for, selv om han kledde av seg og var klar. Da Firmino scoret satte han seg ned igjen. Forhåpentligvis gir det ham mer tid til å lege, og at han er fin igjen til midtuka, sier Robertson om onsdagens kamp mot Napoli i Champions League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]