– Det er noe vi må jobbe med

Georginio Wijnaldum er skuffet over hvor få sjanser Liverpool skapte i andre omgang mot Napoli, til tross for at de styrte store deler av omgangen.

28. nov 2019 kl 14.14 Odd Sindre Tonning

Liverpool slet med å komme til store sjanser mot et kompakt og solid Napoli på Anfield onsdag. Særlig etter at italienerne hadde tatt en tidlig ledelse la de seg bakpå og forsvarte seg godt.

– Vi var det beste laget i andre omgang

Og til tross for at Liverpool stilte med sin fryktede treer på topp, med solid løpskraft på midtbanen og backer som ikke nølte med å komme fremover i angrep, virket Napoli komfortable mot et Liverpool på jakt.

Det var en dødball som skulle til for at Liverpool skulle finne en utligning gjennom Dejan Lovren, noe som var akkurat det Liverpool trengte.

– Noen ganger trenger du sånne ting, et mål eller noe momentum for å komme skikkelig inn i kampen, sier Georginio Wijnaldum til Liverpoolfc.com.

Han er likevel skuffet over hvor lite Liverpool klarte å skape gjennom kampen.

– Vi startet godt i den andre omgangen. Vi var det beste laget i andre omgang, men det resulterte ikke i mange sjanser, eller mange store sjanser. Det er noe vi må jobbe med i slike omstendigheter, sier midtbanespilleren som erstattet den skadede Fabinho i første omgang.

– Vi forsøkte å kjempe til siste slutt, og det er det vi gjorde. Vi var glade for at vi scoret utligningen. Nå må vi avslutte sterkt mot Salzburg.

Trenger poeng i Salzburg

For uavgjort mot Napoli gjør at Liverpool trenger ett poeng mot Salzburg for å sikre seg avansement i Champions League. Med seier vil Liverpool vinne gruppa, noe som kan gi en potensiell fordel inn mot utslagsrundene, i form av at gruppevinnerne møter gruppetoerne i den første utslagsrunden.

Og selv om Liverpool er favoritter inn mot kampen mot Salzburg, så er Wijnaldum klar på at de ikke må ta noen seier på forskudd.

– Vi må ikke bli for komfortable, fordi vi vet hvor gode Salzburg kan være.

– Men vi vet også hvor gode vi kan være dersom vi er konsentrerte og gir 100 prosent. Hver kamp er unik. Det vi må gjøre er å gi alt og prøve å gjøre det meste av kampen. Forhåpentligvis får vi et godt resultat i Østerrike.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]