– Det er veldig, veldig spennende tider

Snart nytt treningsanlegg og mulig utbygging av Anfield.

30. nov 2019 kl 08.01 Arild Skjæveland

Etter sesongen skal Liverpool FC flytte inn i sitt nye treningsfelt i Kirkby, og forlater Melwood.

Utbyggingen av treningsfeltet vil koste klubben 50 millioner pund, og gigantanlegget er i rute til å bli klart til sommeren.

Fredag kom meldingen mange supportere har ventet på, om at det nå foreligger konkrete planer om utbygging av Anfield Road End. Med 7000 ekstra seter på den tribunen, vil kapasiteten stige til 61.000 tilskuere. Prisen skal være på 60 millioner pund.

Det investeres altså 110 millioner pund i klubbens anlegg.

– Jeg har visst alt dette fra før, men det er mer åpenlyse signaler om et nå. Jeg liker det at vi tenker på det, og at vi bygger i Kirkby. Jeg vet ikke nøyaktig hvor langt en har kommet, men det er flotte nyheter, og slik en fotballklubb bør holde på, sier Jürgen Klopp til Echo om stadionplanene.

– Veldig, veldig spennende tider

Manageren skryter videre av klubbdriften, og at en planlegger for fremtiden.

– Du tenker ikke bare på fremtiden, det er ikke så kult dersom du bare tenker på det som er her og nå. Det er hovedtingen.

– Du må alltid tenke på hva som kommer rundt hjørnet, og det er det klubben gjør. Jeg liker det godt, og det er en veldig positiv innstilling. Det er ikke noe negativt å si - det er veldig, veldig spennende tider

Har du innspill til journalisten?
[email protected]