– Det var ganske brutale greier, og maten fløy alle veier

The Athletic har kommet med detaljer rundt krangelen som oppsto på Englands landslagssamling.

13. nov 2019 kl 11.43 Kenneth Baraas

Kilder som The Athletic har vært i kontakt med forteller om at de ikke helt trodde på hva som skjedde på St. Georges´ Park mandag formiddag, der Raheem Sterling og Joe Gomez havnet i krangel med hverandre.

– Det skjedde litt ut av det blå. Wow, hva var det egentlig som skjedde her? Alle var litt sjokkert, forteller en kilde til The Athletic.

Nakkegrep

Gomez gikk rundt i kantinen og håndhilste på alle spillerne, og skulle til å hilse på Sterling som satt ved et bord. City-spilleren reagerte ved å spørre «Så du tror du er sjefen nå?», reiste seg opp og forsøkte å få grep rundt nakken til Gomez med armen. I prosessen ble mat skjøvet ned fra bordet.

– Det var ganske brutale greier, og maten fløy alle veier. Sterling oppførte seg litt som en unge, sier den samme kilden.

Dette var mindre enn ett døgn etter storkampen på Anfield. Sent i oppgjøret havnet Gomez og Sterling i en duell hvor det oppsto knuffing og utveksling av noen gloser. Gjennom hele kampen hadde Anfield-publikummet gjort sitt for å komme under huden på vingspilleren. Kanskje rant begeret over i kantinen på St. Georges´ Park.

LANDSLAGSSAMLING:
LANDSLAGSSAMLING:  Alexander-Arnold og Gomez er to av fire Liverpool-spillere på landslagsoppdrag for England.

Trodde første det var en spøk

Ifølge The Athletic skal Gomez ha trodd at Sterling spøkte, og flere lagkamerater lo høylytt av City-spillerens første kommentar. Men så raskt Liverpool-forsvarern forsto alvoret, trakk han seg bakover, og flere kom til for å skille Sterling og Gomez.

Gomez er kjent for å være en som beveger seg rolig i gangene, og skal visstnok ha følt på et stort ubehag rundt situasjonen. Sportsnettstedet mener også å vite at Liverpool ikke skal være fornøyd med at 22-åringen havnet i situasjonen i det hele tatt.

Utelatt fra troppen

Som konsekvens ble Sterling sendt hjem av landslagssjef Gareth Southgate, men den tidligere Liverpool-spilleren skal ha blitt kalt tilbake for et lagmøte.

Der måtte Sterling unnskylde seg overfor Gomez, men Southgate sto likevel fast ved avgjørelsen om å utelate City-spilleren fra torsdagens kamp mot Montenegro.

Landslagssjefen oppsummerte hendelsen på pressekonferansen.

– Jeg kommer ikke til å gå i detaljer rundt hva som skjedde. Vi har håndtert det som en spillergruppe og har gått videre. Når vi valgte å ikke ta med Raheem så visste vi at det ville bli en sak. Avgjørelsen er tatt, og jeg er ferdig med saken nå, sier Southgate ifølge Sky Sports.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]