VIDERE PÅ STRAFFESPARK:  Liverpool-spillerne jubler over avansement til kvartfinalen i Carabao Cup på Arsenals bekostning.

EFL har ingen planer om å kutte ut den ene semifinalen i ligacupen

Jürgen Klopp forstår ikke hvorfor semifinalene i ligacupen avgjøres over to kamper. Men arrangøren har ingen umiddelbare planer om å endre på denne praksisen.

The English Football League har ingen planer om å gjøre endringer på hvordan semifinalene i ligacupen avgjøres, melder The Telegraph.

– Det høres ut som at vi ikke liker Carabao Cup, og det er ikke sant. Det jeg ikke liker er at semifinalen spilles over to kamper. Jeg kan ikke forstå det, og misliker det i den travleste perioden, uttalte Jürgen Klopp i forbindelse med at det i går ble bestemt at Liverpool skal spille to kamper i løpet av 24 timer i midten av desember, og dermed må stille med to separate tropper i kvartfinalen i ligacupen på Villa Park og i semifinalen i VM for klubblag i Qatar dagen etter.

Klopp var i utgangspunktet motstander av å stille med to separate tropper i de to kampene, men ifølge Telegraph skal klubbledelsen på Anfield ha kommet til at de ville risikere enda større problemer med terminlisten når FA-cupen starter i januar om de ikke gikk for en slik løsning. 

Ikke tema akkurat nå

Hos EFL faller imidlertid kritikken mot at semifinalene avgjøres over to kamper for nærmest døve ører. 

– Det faktum at semifinalene i ligacupen avgjøres over to kamper er ikke noe tema som vi diskuterer akkurat nå, men det tette kampprogrammet er noe som står på dagsordenen hele tiden. EFL er i stadig dialog med våre partnere innen fotballen i dette komplekse og utfordrende landskapet, som stadig er i endring, siteres en talsmann for EFL.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.11.2019 kl 21:59

– Jeg er ikke uheldig

Oxlade-Chamberlain snakker om alle skadeoppholdene.

+
17.11.2019 kl 17:51

– Jeg blir aldri lei av å hylle Klopp

Firmino forteller hva han liker ved Liverpool-manageren.

+
17.11.2019 kl 15:11

– Det var da jeg fortalte Klopp om Alisson

Liverpool-spiller tipset om Alisson.

+
17.11.2019 kl 13:32

– Å høre You'll Never Walk Alone var en utrolig opplevelse

Tidenes aller første Anfield-møte mellom Liverpool og Everton endte med 1-0-seier til de blåkledde.

+