Har ikke bestemt seg for hva han skal gjøre med Fabinho

Midtbanespilleren må holde seg unna kort på Villa Park.

1. nov 2019 kl 12.27 Arild Skjæveland

Fabinho står på fire gule kort så langt i sesongen. Det er ikke spesielt mye, og helt forståelig med den rollen han har, og posisjonen brasilianeren spiller i. Problemet er bare at neste ligakamp etter lørdagens møte med Aston Villa er Manchester City.

Dersom 26-åringen får det gule kortet på Villa Park, vil han måtte stå over mot Pep Guardiola og co når de gjester Anfield søndag 10. november.

Har ikke bestemt seg

Klopp fikk spørsmål om brasilianeren på dagens pressekonferanse.

– Jeg vet ikke ennå. Jeg må vente og se, sier manageren.

– Jeg vet om det, men vi må se. Jeg kan ikke si «ingen taklinger!» Det er ikke mulig mot Aston Villa, og i den posisjonen. Det kan du ikke spørre om.

– Jeg vet det, spilleren vet det. Kanskje han håndterer det på banen, eller om jeg løser det med startoppstillingen.

Forventer at han starter

Den siste uken har brasilianeren vært mye diskutert blant røde supportere. Bør han spares mot Villa, for at en kan være sikker på at han spiller mot City? Blant supporterne ser det ut til at flesteparten mener svaret på det er ja.

Neil Jones i Goal.com følger klubben tett. Han tror ikke det kommer til å skje.

«Liverpool vil håpe at han fortsetter med den gode formen sin, og holder seg unna trøbbel på lørdag. Han vil sikkert starte, for å beholde luken på seks poeng ned til Manchester City på tabellen. De to tittelkandidatene vil for en gangs skyld spille samtidig denne helgen», skriver Jones.

Samtidig som Liverpool drar til Villa Park, vil City møte Southampton.

«Nå må han holde seg unna dommer Jonathan Moss sitt syne på Villa Park. Glem «Inspector Gadget» eller «Dyson». Fabinho må være «The Invisible Man» i 90 minutter denne helgen», skriver Jones.

Aston Villa - Liverpool spilles lørdag kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]