HØY TEMPERATUR:  Raheem Sterling og Joe Gomez hadde ikke lagt rivalisering fra seg på mandagens England-trening.

Gomez og Sterling måtte skilles på England-trening

Dagen etter storkampen på Anfield var temperaturen fortsatt høy mellom Joe Gomez og Raheem Sterling på treningsfeltet til England. Sterling blir nå droppet mot Montenegro.

På søndag var de motstandere da Liverpool og Manchester City braket sammen på Anfield. Mandag var de lagkamerater for England.

Sterling er trukket fra troppen

Ting kan tyde på at stemningen mellom de to ikke hadde roet seg etter at de sent i søndagens kamp gikk bryst mot bryst, for de to måtte skilles av sjokkerte lagkamerater etter en fysisk konfrontasjon på mandagens trening med landslaget, ifølge Daily Mail.

Som en konsekvens av hendelsen har Sterling blitt trukket fra troppen som møter Montenegro for sin aggressive konfrontasjon av Gomez.

– En av de største utfordringene og styrkene våre er at vi har klart å skille klubbrivalisering fra landslaget. Dessverre var følelsene fra gårsdagens kamp fortsatt ferske, sier landslagsjef Gareth Southgate om situasjonen, ifølge James Pearce.

– Min følelse er at det riktige for laget er den avgjørelsen vi har tatt. Nå som beslutningen har blitt gjort med enighet i hele troppen, er det viktig at vi støtter spillerne og fokuserer på torsdag kveld.

Overrasket troppen

Det som hadde startet med en humoristisk tone på treningsfeltet i St George’s Park, gikk fort ut av kontroll. Dette overrasket naturlig nok resten av troppen, og blir en virkelig test for Southgate til å vise hvilken mentalitet som bor i gruppen.

England trenger kun ett poeng fra de to avgjørende gruppespillskampene i for å kvalifisere seg til EM neste sommer. På torsdag venter Montenegro på Wembley, før turen går til Kosovo på søndag. En seier er nok til å vinne gruppen.

Trent Alexander-Arnold, Jordan Henderson og Alex Oxlade-Chamberlain er også i England-troppen.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
06.12.2019 kl 21:58

U23-laget med stortap på bortebane

Liverpool-reservene ble satt ordentlig på plass av Tottenham i London.

+
06.12.2019 kl 20:12

– Ferdighetene hans i den delen av spillet er i verdensklasse

Jürgen Klopp har spesielt latt seg imponere av én egenskap Liverpool-utlånte Harry Wilson besitter.

+
06.12.2019 kl 18:37

Klopp om Mané-øyeblikket han ikke glemmer: – Fantastisk

Jürgen Klopp hyller Sadio Mané før lørdagens møte med Bournemouth.

+
06.12.2019 kl 16:38

Alt du ikke så da Liverpool nedsablet Everton

Gjenopplev den store derbyseieren fra et nytt perspektiv.

+