– Grealish har trent, men er fortsatt sår

Dean Smith har kommet med en oppdatering på skadesituasjonen før lørdagens kamp.

1. nov 2019 kl 15.28 Arild Skjæveland

Aston Villa-manager Dean Smith har holdt sin pressekonferanse, og delte både gode og dårlige nyheter for laget sitt foran møtet med Liverpool.

Lagets største stjerne sto over mot Wolverhampton, etter å ha haltet av banen mot Manchester City. Han er nå tilbake i trening.

– Han har trent i dag, men er fortsatt litt sår. Han tenker selv at han er klar til å starte, og han ønsker å starte. Det er nøkkelen, sier Smith.

– Det vil ikke forverre skaden dersom han spiller, og adrenalinet vil gjøre at han ikke kjenner det likevel, sier han videre.

– Jeg vil ta en avgjørelse på om jeg mener han er klar til å starte. Vi møter den regjerende mesteren i Europa, så du er avhengig av at alle 11 spillerne er fysisk klare for å prestere. Jeg må avgjøre om han er klar til å levere til den standarden vi forventer fra ham.

Nesten skadefri tropp

Angriperen Keinan Davies skadet seg mot Wolverhampton, og blir ikke klar. Han har blitt brukt som innbytter i seks ligakamper så langt denne høsten.

– Han har vært på skann, og har en hamstringskade, og vil være ute i tre-fire uker. Det eneste positive med det er at vi har en landslagspause som tar bort noen av dagene fra skaden. Det var dumt, for han har gjort det bra. Han har kommet inn og påvirket kamper.

Jota kommer til å miste kampen. Han vil være tilbake i full trening på mandag. Ellers har Smith en skadefri tropp.

Aston Villa - Liverpool spilles lørdag kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]