I landslagsdiskusjonen uker etter debuten: – En veldig talentfull spiller

Neco Williams følges tett av den walisiske landslagsledelsen og trener Ryan Giggs.

13. nov 2019 kl 20.07 Even Barka

Den 18 år gamle høyrebacken Neco Williams imponerte stort da han fikk seniordebuten for Liverpool mot Arsenal i ligacupen for noen uker siden.

I den inneværende landslagspausen spiller unggutten EM-kvalifisering med U19-landslaget. Samtidig var han aktuell til troppen som A-landslagets trener Ryan Giggs tok ut til de viktige EM-kvalifiseringskamper mot Aserbadjan og Ungarn.

Det bekrefter den tidligere Manchester United-spilleren ifølge den engelske avisen The Independent.

Mange vil flytte ham opp allerede

U21-landslagstrener Paul Bodin roser forsvarsspilleren, men mener samtidig at det er riktig at han går gradene på de aldersbestemte landslagene.

Mange har ønsket at vi skal flytte ham opp i systemet allerede, men akkurat nå spiller han for U19-landslaget. Han er en veldig talentfull spiller, men han er fortsatt ung, sier han og legger til:

Jeg er sikker på at Liverpool er veldig fornøyde med utviklingen hans.

Kan bli ettertraktet låneobjekt

Bodin har også uttalt seg om Williams til nettavisen Wales Online. Samtidig forteller Bodin at han gleder seg over at den unge spilleren daglig kan lære av en av verdens beste høyrebacker, nemlig Trent Alexander-Arnold.

Det til tross for at engelskmannen mest sannsynlig kommer til å holde Williams på benken, eller ute av troppen.

Hvis han ikke får nok spille tid i Liverpool, er jeg sikker på at det er mange klubber som ønsker å sikre seg ham på lån, sier treneren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]