– Jeg aner ikke når han scoret sist og jeg har aldri tenkt på det

Roberto Firmino avsluttet sin lengste måltørke på nesten fire år.

25. nov 2019 kl 08.53 Arve Vassbotten

Roberto Firmino hadde spilt ni kamper uten å score, da han satte inn vinnermålet mot Crystal Palace på lørdag.

Målet kom i brasilianerens 150. kamp for Liverpool, og gjorde slutt på en måltørke han hadde hatt siden kampen mot Chelsea 22. september.

– Arbeidsinnsatsen hans er utrolig. På torsdag var han på flyet, og vi måtte tenke på hva vi skulle gjøre, sier Klopp om at Firmino kom så seint tilbake fra landslagssamling.

Var ikke urolig

DEILIG SEIER:
DEILIG SEIER:  Roberto Firmino sikret tre nye poeng for Liverpool med scoring etter 85 minutter mot Palace.

– Jeg er fornøyd med det jeg så av ham mot Palace, og det var bra for han å endelig få belønningen. Han kunne også ha scoret ett mål på en stor sjanse da det var 1-0.

De ni kampene uten mål er den lengste perioden Firmino har gått uten å score på nesten fire år i Liverpool.

– Han var ikke utrolig i det hele tatt. For å være ærlig har vi ikke snakket om det. Jeg aner ikke når han scoret sist, og har aldri tenkt på det. Hvem som scorer målene er overhodet ikke viktig, sier Klopp.

Dette var Firminos fjerde mål for sesongen. Alle har kommet i Premier League, men han har også flest assist av alle i klubben med åtte.

Han har hatt tre assist i Premier League, tre i Champions League, og to i UEFA Super cup-finalen. Tre av de målgivende pasningene har kommet i Champions League i perioden han har hatt måltørke.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]