Oxlade-Chamberlain er månedens spiller– Jeg er fortsatt et stykke unna mitt beste

Midtbanespilleren er kåret til den beste røde i oktober.

8. nov 2019 kl 18.00 Arild Skjæveland

Liverpool har lagt en ny sterk måned bak seg. I sterk konkurranse med Fabinho og Sadio Mané, er Alex Oxlade-Chamberlain kåret til den beste helrøde i oktober.

Midtbanespilleren scoret tre flotte mål og hadde én målgivende denne måneden - og ser endelig ut til å nærme seg sitt beste igjen, etter den alvorlige kneskaden som holdt ham ute så lenge.

– Når jeg ser tilbake på det, så var det en veldig, veldig god måned for meg, og et steg i riktig retning til der jeg ønsker meg tilbake. Slik er fotballen - på en uke eller to kan mye endre seg både for laget og individuelt, og jeg har hatt det slik med Genk, Arsenal og Genk igjen - med en veldig fin seier mot Aston Villa for oss i tillegg, sier 26-åringen til Liverpoolfc.com. https://www.liverpoolfc.com/news/first-team/372242-alex-oxlade-chamberlain-named-liverpool-player-of-the-month-for-october

– Når det gjelder scoringer, så tror jeg aldri at jeg har levert så jevnt i løpet av to uker, så det har vært veldig fint - men jeg tror det er et stykke igjen for meg for å få selve spillet mitt tilbake på det nivået der det må være. Det var en god måned i riktig retning, det er helt sikkert, sier han.

Første gang

Dette er første gang Oxlade-Chamberlain har blitt kåret til Standard Chartereds månedens spiller. Hele hans debutsesong på Anfield ble dominert av Mohamed Salah, og fjorårssesongen mistet han med skade. Salah vant prisen for august denne sesongen, mens Roberto Firmino var bestemann i september.

– Det er alltid fint å bli satt pris på av supporterne. Supporterne våre er spesielle, og kjærligheten de viser deg på og utenfor banen, rundt om i byen eller på sosiale medier, er fantastisk. For en som meg som er på vei tilbake fra skade og akkurat har begynt å vise litt form igjen og få mer spilletid, er det veldig, veldig fint å kjenne støtten fra dem.

– Jeg er ikke på mitt beste enda, men det er veldig fint å se støtten og ting som dette - å bli kåret til månedens spiller. Det er veldig hyggelig. Jeg vil fortsette å jobbe hardt for dem, og sørge for at jeg kommer tilbake i min beste form slik at jeg kan fullføre sesongen sterkest mulig med guttene, sier han.

Liverpool - Manchester City spilles søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]