– Jeg har aldri møtt så hyggelige, høflige og respektfulle spillere

Sander Berge roser holdningene til Liverpool-spillerne.

14. nov 2019 kl 08.40 Kenneth Baraas

Den norske landslagsspilleren spilte hele Champions League-oppgjøret på Anfield i forrige uke, men måtte se de tre poengene bli igjen i Liverpool.

Likevel sitter midtbanespilleren igjen med et positivt inntrykk etter besøket hos laget som leder gruppe E - Berges Genk ligger sist med kun ett poeng.

Til TV 2 forteller 21-åringen om hvordan han opplevde å spille mot Liverpool-spillerne.

Makan. Jeg har aldri møtt så hyggelige, høflige og respektfulle spillere altså.

– Jeg har aldri møtt spillere som møter deg med en sånn respekt. Det er rettferdige spillere som ikke sutrer, og er bare ålreite og bra. De imponerte meg med sine holdninger og verdier, forteller 21-åringen.

Nordmannen bekrefter det inntrykket som klubben utstråler utad. Jürgen Klopp understreker ofte viktigheten av personlighetene til spillerne som hentes til klubben, og ifølge den høyreiste midtbanespilleren rår tyskeren over et sympatisk mannskap.

van Dijk ventet på nordmannen

Asker-gutten hadde, gjennom landslagskollega Stefan Johansen, avtalt å bytte drakt med Virgil van Dijk - Johansen og van Dijk stiftet et godt vennskap i tiden de hadde sammen i Celtic.

– Etter kampen var vi kamerater, uten å kjenne hverandre, det var aldri noe dårlig snakk fra deres side. De respekterte oss og tok oss på alvor. Det skal de ha ros for.

– Jeg hadde via Stefan Johansen bedt om å bytte drakt med van Dijk. Van Dijk stod og ventet på meg i spillertunnelen i fem-ti minutter, så han stod der og vi kunne gjøre det. Det er små detaljer, men det viser hvor store mennesker Liverpool-spillerne er, avslører Berge.

Drøm å spille på Anfield

Berge legger heller ikke skjul på at det var stort å spille på en mektig arena som Anfield.

Etter kampen skal også Klopp ha kommet bort og sagt at 21-åringen er en imponerende spiller, ifølge VG.

Genk-spilleren mener det å spille på Anfield er en drøm for alle, og avslører til slutt at han gjerne skulle spilt der så ofte som mulig

Har du innspill til journalisten?
[email protected]