– Jeg kunne ikke vært stoltere av laget mitt

Jürgen Klopps notater i kampprogrammet.

10. nov 2019 kl 11.03 Arild Skjæveland

Det nærmer seg storkamp på Anfield, og kl. 17.30 smeller det.

I dagens kampprogram er Jürgen Klopp veldig positiv om sitt lag og situasjonen de helrøde har kommet i.

– Helt ærlig, så nyter jeg ikke de 90 minuttene når de skjer, og slik er det i nesten alle kamper jeg har vært involvert i som manager i min karriere. Når du er i det øyeblikket, så jobber du, og tillater ikke deg selv til å tenke over om det er noe du bør nyte eller ikke - men jeg kan sette pris på situasjonen, og det gjør jeg, skriver han.

– Jeg setter pris på hvordan spillerne mine har forbedret seg og vokst sammen, for å bringe oss til et punkt slik at vi er involvert i en sånn situasjon som dette. Jeg gleder meg over at spillerne og dette laget har fått status som et av de beste fotballagene i verden for øyeblikket. Jeg gleder meg over å vite at disse spillerne har full tro på seg selv, skriver manageren videre.

Kunne ikke vært stoltere

Klopp fortsetter med at han er veldig stolt over det laget hans har gjort så langt.

– Jeg kunne ikke vært stoltere over hva denne stallen har gjort, og fortsetter å gjøre. Liverpool Football Club er så heldig som har denne fantastiske gruppen mennesker sammen til å representere dem og konkurrere for klubben for øyeblikket. De er så spesielle, hver eneste av dem.

– Vi kan ikke, og skal aldri love et utfall. Vi kan ikke love et spesielt resultat i dag, eller at vi skal oppnå noe spesielt i mai heller - det ville vært idioti. Det vi kan love, og det vi hele tiden har gjort, er at dette laget, uansett hvem som er i lagoppstillingen i dag, vil gi alt det de har. For disse spillerne er det ikke noen annen måte. Det er alt for alle, og ingenting mindre enn det når de spiller for Liverpool.

Liverpool - Manchester City spilles kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]