– Jeg og familien min er veldig stolte

Trent Alexander-Arnold spilte sin 100. kamp for Liverpool mot Aston Villa.

3. nov 2019 kl 21.30 Arild Skjæveland

Lørdag spilte Trent Alexander-Arnold sin 100. kamp for de helrøde. Han gjorde en meget god kamp, og var nok en gang en av lagets mest kreative og mest skapende spillere fra sin høyrebacksposisjon.

Det var Trent som slo hjørnesparket som Sadio Mané headet i mål på overtid.

– Det var fint å vinne i dag, og det å spille 100 kamper er en milepæl jeg personlig er stolt av, sier Alexander-Arnold til Liverpoolfc.com.

– Det er noe jeg alltid har drømt om, og er noe jeg og familien min er stolte av. Jeg er glad vi fikk de tre poengene, sier han videre.

Mange målgivende

Corneren som Mané headet inn var Trents tredje målgivende i Premier League denne sesongen.

Han hadde 12 målgivende forrige sesong. Squawka skriver at ingen spiller har hatt flere målgivende i Premier League enn Liverpools høyreback de to siste sesongen. Det skal dog sies at Hazard hadde 15 forrige sesong, som er samme antall.

Denne sesongen er det et stykke opp til Kevin de Bruyne, som allerede har ni målgivende for Manchester City - men med pasningsfoten til Alexander-Arnold kan vi forvente mange målgivende utover denne sesongen.

På sine 100 første kamper har han 72 seire, 16 uavgjorte og 12 tap. Han har vært med på å holde nullen 31 ganger, og står med fem scoringer og 22 målgivende.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]