– Kanskje vi kan bytte trofé?

Jürgen Klopp og Pep Guardiola spøkte med hverandre på prisutdeling.

25. nov 2019 kl 09.42 Arve Vassbotten

Pep Guardiola og Jürgen Klopp er bitre rivaler på banen, men da de to møttes under Football Writers’ Associations northern branch sin gallamiddag søndag, ble de to observert mens de snakket lenge med hverandre i kulissene, skriver The Athletic.

Begge var også oppe på scenen under prisutdelingen. Klopp sa da at kampen han fikk mest puls av sist sesong, var da Manchester City møtte Leicester.

Vincent Kompany scoret da fra 25 meter med et vanvittig langskudd etter 70 minutter, som langt på vei sikret seriemesterskapet i nest siste runde forrige sesong.

– I den kampen, begynte jeg å håpe sekund for sekund for sekund, sa Klopp, som sa kona hadde foreslått at de skulle se kampen.

– Det skjer aldri

Da Guardiola kom på scenen ba han om unnskyldning for at han ikke hadde Klopps «vakre smil».

– Dere vet alle hvor vanskelig det er å holde en tale etter Jürgen. Jeg har ikke hans nydelig smil. Jeg må øve, han fra scenen.

Guardiola sa også at alle Liverpools seine seiere i det siste gjorde at han visste altfor godt hvordan Klopp følte det med Kompanys seine scoring.

– Hver gang tenker jeg «nå skjer det, nå skjer det», men det skjer aldri, sa Guardiola.

Han la til at det var klart at Klopp ønsker å vinne «hans trofe», med referanse til Premier League, og at han ønsker å vinne «Klopps trofe» (Champions League).

– Så kanskje vi kan bytte? Sa Guardiola i den muntre settingen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]