Klopp forklarer det gule kortet

Like før pause i kampen mot Napoli fikk Jürgen Klopp det gule kortet av dommer Carlos del Cerro. Nå forklarer han hvorfor.

28. nov 2019 kl 11.28 Odd Sindre Tonning

På stillingen 0-1 til Napoli, rett før lagene skulle inn i garderoben for hvilen ved halvspilt kamp var det et par situasjoner som gjorde Liverpools manager Jürgen Klopp frustrert, noe han tydelig ga uttrykk for på sidelinjen. Dette førte til at dommer Carlos del Cerro viste tyskeren det gule kortet. Nå forteller Klopp hva han sa som gjorde at han gikk inn i dommerens bok.

– Han stoppet kampen et par ganger og lagde unødvendig oppstyr. Begge lag hadde sjanser til å ta raske frispark, men to ganger stoppet han dem og hadde ting å si til spillerne, sier Klopp ifølge Mirror.

– Så jeg sa: «Hvorfor gjorde du det? Vær så snill, ikke gjør det,» og så fikk jeg det gule kortet.

Klopp hadde vist frustrasjon mot dommeren noen minutter tidligere også, og et par situasjoner på rad gjorde at frustrasjonen tok overhånd.

Først ville han ha straffe da Sadio Mané gikk ned inne i feltet. Så fikk Liverpool et frispark midt på Napolis banehalvdel som Liverpool prøvde å ta raskt for å holde tempoet i kampen oppe. Men det ville ikke dommer Carlos del Cerro ha noe av, og han ba Liverpools spillere om å ta frisparket på nytt, noe som ikke var første gangen i kampen han ikke lót spillerne ta et raskt frispark.