Lallana kan ende i Kina eller USA

Midtbanespilleren er på utgående kontrakt.

4. nov 2019 kl 08.10 Arild Skjæveland

Til sommeren går Adam Lallanas kontrakt med Liverpool ut. Klubben kommer til å tilby 31-åringen en ny avtale, men det kan også bli overgang i januar, rapporterer John Percy i The Telegraph.

Midtbanespilleren startet sin første Premier League-kamp for sesongen på Villa Park, og LFC skal være klar til å starte kontraktsforhandlinger.

Jürgen Klopp er begeistret for midtbanespilleren, men selv kan den tidligere Southampton-spilleren bli fristet til å velge noe nytt for å få mer spilletid, ifølge Percy.

Ønsket i utlandet

Lallana er ønsket både i USA og Kina rapporterer Telegraph. Spilleren kan vurdere mulighetene sine i januar, når han kan signere for hvem han vil fra og med 1. juli 2020.

– Jeg vet ikke akkurat hva som vil skje for noen i mai, men det beste en fotballspiller kan gjøre når han har muligheten, er å spille bra. Det er det Adam gjør. Nå var andre gang på rad. Da han kom inn mot Manchester United var han bra. Etter de lange periodene med skader han har hatt her, er han i strålende fysisk form. Det er det viktigste i en karriere, og resten må vi vente og se, sier Klopp til avisen.

Liverpool betalte 25 millioner pund for Adam Lallana sommeren 2014.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]