IKKE FAN:  Jamie Carragher vil ikke lenger ha VAR.

– Jeg har ombestemt meg. Jeg kan ikke forsvare VAR lenger

Jamie Carragher vil ikke lenger ha VAR.

Nok en gang ble VAR tema etter en Premier League-runde. Det har vært en rekke kontroversielle situasjoner denne helgen - blant annet i Liverpools kamp mot Aston Villa. Der klarte de helrøde å snu kampen til slutt.

Også i søndagens kamper kom dommerstanden og VAR i fokus, da Everton og Tottenham møttes på Goodison. VAR brukte blant annet flere minutter på å sjekke om Everton skulle hatt straffespark da Dele Alli handset.

En som nå er lei, er Jamie Carragher.

– Jeg er trolig sett på en som er for VAR etter slik jeg har snakket om det etter at det kom inn fra starten av sesongen, og hvordan jeg har reagert på ting på sosiale media. Jeg har aldri vært en forkjemper på VAR, men jeg følte at vi burde gi det en sjanse, og på noen måter føltes det som at jeg kjempet for VAR fordi det var så mange som var negative fra starten, sier han på Sky Sports sin sending etter Everton og Spurs spilte 1-1.

– VAR har kommet for å hjelpe spillet vårt. Når jeg sier spillet, så mener jeg ikke bare spillerne. Det er supporterne, ekspertene, eierne. Vi har det beste spillet i verden, så hvordan kan vi gjøre det bedre? Hvordan kan vi følge med i tiden? Det er grunnen til at jeg støtter det. Ting står ikke stille, og andre idretter gjør det, sier han.

Vil ha det bort

Nå har han snudd, og vil gjerne bli kvitt det.

– Nå ser på jeg det, og tenker at jeg ikke kan forsvare det lenger. Jeg er faktisk lei av å høre på at folk klager på det, og har ikke noe motsvar, fordi hele poenget var å hjelpe dommerne, sier den tidligere visekapteinen videre.

– Vi bruker så mye tid i denne jobben på å snakke om avgjørelsene til dommerne. Nå bruker vi kanskje det dobbelte eller triple av den tiden på å snakke om avgjørelser, så det har ikke gjort den jobben det ble innført til å gjøre.

– Vi må prøve ting, men jeg har faktisk kommet til det punktet der jeg ikke lenger ønsker VAR, og jeg kan ikke tro at jeg sier det.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
06.12.2019 kl 21:58

U23-laget med stortap på bortebane

Liverpool-reservene ble satt ordentlig på plass av Tottenham i London.

+
06.12.2019 kl 20:12

– Ferdighetene hans i den delen av spillet er i verdensklasse

Jürgen Klopp har spesielt latt seg imponere av én egenskap Liverpool-utlånte Harry Wilson besitter.

+
06.12.2019 kl 18:37

Klopp om Mané-øyeblikket han ikke glemmer: – Fantastisk

Jürgen Klopp hyller Sadio Mané før lørdagens møte med Bournemouth.

+
06.12.2019 kl 16:38

Alt du ikke så da Liverpool nedsablet Everton

Gjenopplev den store derbyseieren fra et nytt perspektiv.

+