– Liverpool en av fire klubber som ønsker Sancho

Forholdet mellom Jadon Sancho og Borussia Dortmund ser ut til å ha brutt sammen. Og nå sirkler storklubbene rundt 19-åringen.

24. nov 2019 kl 18.18 Arve Vassbotten

Forholdet mellom Jadon Sancho og Borussia Dortmund ser ut til å ha brutt sammen etter at 19-åringen ble vraket til møtet med Borussia Mönchengladbach, og fikk bot for å komme for seint tilbake fra landslagspause for en måned siden.

Samtidig ble han også kritisert offentlig av sportsdirektør Michael Zorc og manager Lucien Favre.

Ydmyket og uten beskyttelse

Enda verre ble det da han ble tatt av etter 36 minutter mot Bayern Mücnhen fordi han ikke «spilte godt nok», ifølge manageren.

Etter denne hendelsen skal den engelske unggutten ha følt seg både ydmyket og som en syndebukk, og at han ikke har beskyttelse fra arbeidsgiveren, skriver David Ornstein for The Athletic.

Kan bli en realitet

FØLER SEG DÅRLIG BEHANDLET:
FØLER SEG DÅRLIG BEHANDLET:  Jadon Sanchos forhold til Borussia Dortmund-ledelsen har blitt svært dårlig.

Mye tyder nå på dette blir den engelske landslagsspillrens siste sesong i Tyskland. Han har hatt enorm utvikling etter at han kom for 10 millioner pund fra Manchester City i 2017. 13 mål og 16 assist har det blitt på 43 kamper.

Ifølge anerkjente Ornstein er Liverpool blant klubbene som har vist interesse. Det samme har Barcelona, Manchester United og Real Madrid, mens Manchester City har bedt om å få informasjon om det skjer noe.

Ifølge artikkelen har spilleren selv ingen preferanser om hvor han skal dra, men han er kjent for å være nøye med å ta avgjørelser som er riktig for karrieren hans.

Liverpool Echo skriver også at i motsetning til de fleste rykter så kan dette ha en realitet.

Jürgen Klopp har tidligere avslørt at Liverpool var interessert før han gikk til Dortmund. Den gangen var Man City lite villig til å forhandle med rivalen i rødt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]