– Liverpool har ikke bedre spillere enn Manchester United

Oppsiktsvekkende uttalelse fra Liverpool-legende.

29. nov 2019 kl 08.36 Einar Kvande

Liverpool ligger 20 poeng foran Manchester United på Premier League-tabellen før vi skriver desember måned, men likevel mener Liverpool-legenden John Barnes at Anfield-klubben ikke har bedre spillere enn erkerivalen fra Manchester.

Liverpool har mer harmoni, mer tro, bedre samhold og større tro på sin manager.John Barnes

– Liverpool har ikke bedre spillere enn Manchester United, Arsenal eller Tottenham. De har imidlertid mer harmoni, mer tro, bedre samhold og større tro på sin manager, uttaler Barnes til podcasten The Offside Rule Exclusives.

OPPSIKTSVEKKENDE UTTALELSE:
OPPSIKTSVEKKENDE UTTALELSE:  John Barnes mener at Manchester United har like gode spillere som Liverpool.

90 poeng kan være nok

Barnes tror at ligavinneren denne sesongen ikke vil trenge like mange poeng som i fjor, da Manchester City slo Liverpool i kampen om ligatittelen med ett fattig poeng.

– Selvsagt blir jeg glad om Liverpool vinner ligaen med 90 poeng denne sesongen, men dersom vi taper tre kamper og vinner ligaen med 90 poeng betyr ikke det at vi har en bedre sesong enn i fjor.

– Dette er spennende tider, for vi har nå gitt Jürgen den støtten han trenger. Vi stoler på ham, noe vi alltid har gjort. Når du har harmoni og samhold, og da inkluderer jeg fansen og hele Liverpool-familien, kan du lykkes.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]