– Man har ikke tid til å tenke eller puste

En lettet Trent Alexander-Arnold etter seieren mot Crystal Palace.

23. nov 2019 kl 21.29 Jens Hapnes Rege

Liverpool slet lenge mot Crystal Palace, og det så i en periode ut som om det skulle bli poengtap på Selhurst Park. Trent-Alexander Arnold var i likhet med laget ikke på sitt beste i dag, men han hyller lagets mentalitet.

– Vi har vist det gjennom sesongen. Forrige sesong også viste vi hvor god lagånd og robusthet vi har. Vi visste at det kom til å bli vanskelig i dag, men vi viste kvaliteten vår.

I den første omgangen virket Liverpool tomme for ideer, og de slet med å skape noe som helst. Det så ut som om Hodgsons lag skulle gå inn i garderoben med ledelse, men VAR annullerte heldigvis Tomkins mål.

Mer rom i 2. omgang

I den andre omgangen kom Liverpool til flere sjanser, og Firmino burde ha økt ledelsen til 2-0 litt etter at Mane sendte de rødkledde i føringen.

– Vi hadde litt mer frihet. Vi brukte forskjellige ideer for å trenge gjennom, og fant mer rom som passer oss bra. Prestasjonen var ikke den beste, men det er ikke prestasjonen som får resultater, det er robustheten vår.

Flere lag har slitt på Selhurst Park gjennom årene, og Trent understreker vanskeligheten av å spille på den intime arenaen.

– Det er et lite stadion, publikum er rett oppi oss. Man har ikke tid til å tenke og puste, og det var vanskelig for oss. Vi vet at har verdensklassespillere i laget, så vi skaper alltid sjanser.

Jetlag og sykdom

Man kunne tydelig høre at det var en forkjølt back som ble intervjuet av LFCTV etter kampen, og flere av spillerne slet også med jetlag i følge scouseren. Henderson ble også sendt hjem fra landslagsoppholdet grunnet sykdom.

Det var et tydelig lettet og fornøyd Liverpool-lag etter kampen, og det ble hørt jubelbrøl fra garderoben.

– Det var en vanskelig kamp. De har gode spillere, og det er vanskelig på Selhurst Park. Seieren betydde mye, og vi ønsker å bygge videre på seieren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]