På plass i «Hall of Fame»

Jürgen Klopp ble velfortjent heder til del i går kveld.

29. nov 2019 kl 09.12 Einar Kvande

Etter å ha vunnet Champions League forrige sesong er Liverpool-manager Jürgen Klopp blitt hedret med en plass i League Managers Association Hall of Fame.

Klopp fikk det synlige beviset på dette under en seremoni i går kveld, melder Liverpool Echo. Det var England-manager Gareth Southgate og tidligere Manchester United-manager Alex Ferguson som delte ut utmerkelsen til Liverpool-manageren.

– Veldig spesielt

– Det er veldig spesielt å bli en del av denne utrolige gruppen av managere. Det er stort. Min famile og min stab er her i kveld. Jeg ønsket at de skulle være tilstede, for dette er viktig i vår families historie, sa Klopp da han fikk utmerkelsen.

Manchester City-manager Pep Guardiola ble også den samme æren til del.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]