Lovende ire tilbake for Brighton

Brighton-sjefen har hatt sin pressekonferanse.

29. nov 2019 kl 18.04 Arild Skjæveland

Graham Potter har holdt sin pressekonferanse foran lørdagens oppgjør mellom Liverpool og Brighton.

Der fortalte han at Aaron Connolly er tilbake og spilleklar på Anfield.

– Han er tilbake i troppen, og har trent denne uken, fortalte Potter til pressen.

19 år gamle Connolly har hatt et par fantastiske måneder. Han scoret to av målene da Brighton overraskende slo Tottenham 2-0 i oktober, og hadde målgivende mot Everton. Det har gjort at han har vært med i den irske landslagstroppen. Kampen mot Leicester forrige helg mistet han på grunn av en lyskeskade.

Solly March regnes som usikker, mens Bernardo har spilt 45 minutter for U23-laget denne uken og kan være aktuell for troppen. Steven Alzate vil også være aktuell, etter å ha blitt spart sist.

Skryter av Liverpool

Potter skryter av det Jürgen Klopp har fått til på Anfield, og håper at han møter de helrøde på en dårlig dag.

– Vi må spille bra, og håpe at de har en dårlig dag - men det kan vi påvirke. Vi må spille bedre enn det vi har gjort de siste par ukene, sier manageren.

– Jeg aner ikke hvem som kommer til å vinne ligaen, og det er vanskelig å si i november hvem det blir, men de har vært fantastiske så langt denne sesongen. Antall poeng de har tatt de siste årene er utrolig. Det å opprettholde det, og kjempe i Champions League er fantastisk. Uansett hvem som vinner ligaen, så er Liverpool laget de må komme seg over, sier han.

Liverpool - Brighton spilles lørdag kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]