Se hvem som er tilbake på trening

Bilder fra tirsdagens trening på Melwood.

19. nov 2019 kl 18.23 Arild Skjæveland

Fortsatt er mange spillere ute på landslagsoppdrag, og kommer ikke til å returnere til Melwood før onsdag. Først på torsdag kan en forvente at Jürgen Klopp har en fulltallig tropp på treningsfeltet for forberedelsene til Crystal Palace-kampen på lørdag.

På dagens trening kunne en se at Xherdan Shaqiri endelig er tilbake. Han har slitt med en muskelskade i leggen, og har fortsatt ikke startet en kamp for de helrøde denne sesongen. Sist han var i en kamptropp var borte mot Chelsea 22. september. Da ble han sittende på benken.

Jordan Henderson ble sendt hjem fra Englands landslagssamling med sykdom, men var på treningsfeltet i dag. Det var også førstelagsspillere som Dejan Lovren og Adam Lallana.En som ikke var der var Joe Gomez - men ifølge Liverpool Echo er det forventet at han er spilleklar til lørdag.

Unggutter som Curtis Jones, Harvey Elliott, Elijah Dixon-Bonner, Yasser Larouci og Tony Gallacher trente også på Melwood. Se treningsbildene øverst i denne saken.

Crystal Palace - Liverpool spilles lørdag kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]