Sparer Fabinho - Keita frisk nok for benken

Jürgen Klopp har altså valgt å ta hensyn til Fabinhos suspensjonsfare. Grealish er ikke med.

2. nov 2019 kl 15.12 Arild Skjæveland

Liverpool har aldri tapt en ligakamp der Fabinho er med fra start. Brasilianeren var helt fantastisk mot Tottenham forrige helg - men står altså på fire gule kort, og vil med gult kort i dag måtte miste den ekstremt viktige hjemmekampen mot Manchester City neste helg.

På fredagens pressekonferanse hadde ikke Jürgen Klopp bestemt seg for hva han skulle gjøre - men han endte med å sette 26-åringen på benken, og sette Adam Lallana inn på laget.

Det blir spennende å se hvem av Lallana, Jordan Henderson og Gini Wijnaldum som tar den dype midtbanerollen. De to sistnevnte har spilt der en del, mens det ble eksperimentert med Lallana i den rollen i pre-season, og han lå dypt både mot MK Dons og Arsenal i ligacupen.

Keita frisk igjen

Naby Keita måtte ut med en lårskade mot Arsenal tidlig i andreomgang på onsdag, etter en skuffende prestasjon.

Det var heldigvis ikke alvorlig, og 23-åringen er allerede i dag tilbake i troppen. Han starter på benken, sammen med målfarlige Alex Oxlade-Chamberlain.

Liverpools lag: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Lallana, Henderson, Wijnaldum, Salah, Firmino, Mané.

Benk: Adrian, Fabinho, Milner, Keita, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Origi.

Ingen Grealish

Det har blitt skrevet mye om Jack Grealish i opptakten til denne kampen. Aston Villas kaptein og største stjerne måtte ut med en smell i leggen mot Manchester City, og sto over mot Wolverhampton i midtuken.

Han trente på fredag, og alle rapporter tydet på at han skulle starte. Men det gjør han ikke. Midtbanespilleren er ikke en gang i troppen.

Aston Villas lag:Heaton, Guilbert, Engels, Mings, Targett, Nakamba, McGinn, Douglas Luiz, Trezeguet, El Ghazi, Wesley

Benk: Steer, Taylor, Lansbury, Hourihane, Konsa, Kodjia, Elmohamady

Aston Villa - Liverpool spilles kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport 1, TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]