Ingen Henderson på trening

Jordan Henderson var ikke med på treningen dagen før den viktige kampen mot Genk i Champions League. Se bildene fra treningen.

Liverpool holdt en åpen treningsøkt på Melwood etter pressekonferansen på mandag. Der satt smilene løst blant spillerne dagen før oppgjøret mot Genk.

Den økten skal Jordan Henderson, ifølge Paul Gorst i Liverpool Echo, ikke ha tatt del i treningen. Det blir ikke sagt noe om grunnen til at Henderson ikke var med på økten på Melwood.

Liverpool Echo skriver at det ikke skal være snakk om noen skade på Henderson, og at han hadde en egen treningsøkt inne. Dermed er det fortsatt en mulighet for at kapteinen kan bli involvert i kampen mot Genk på tirsdag.

Bare timer før treningen kunne Klopp fortelle at man ikke hadde fått noen nye skader på spillerne etter kampen mot Aston Villa, og at Xherdan Shaqiri, Joel Matip og Nathaniel Clyne er spillerne man må klare seg uten mot Genk.

Se bildene fra treningen øverst i vinduet.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
11.11.2019 kl 22:58

Gomez og Sterling måtte skilles på England-trening

Dagen etter storkampen på Anfield var temperaturen fortsatt høy mellom Joe Gomez og Raheem Sterling på treningsfeltet til England.

+
11.11.2019 kl 19:17

Frykter tilbakefall på Salahs skade

Liverpool venter i spenning på å få vite omfanget av ankelskaden til Mohamed Salah mens han er på landslagsopphold.

+
11.11.2019 kl 16:47

– For en kamp!

Georginio Wijnaldum analyserer seieren over Manchester City.

+
11.11.2019 kl 10:50

– Dette var min begravelse

Liverpool spiller så godt at det er smertefullt for Gary Neville.

+