Ingen nye skader - men Klopp varsler endringer

– Forhåpentligvis får vi inn et par friske bein.

4. nov 2019 kl 14.50 Arve Vassbotten

Liverpool har ingen nye skader etter helgens kamp mot Aston Villa før møtet med Genk på tirsdag, opplyser Jürgen Klopp.

Dermed er det fortsatt Joël Matip, Xherdan Shaqiri og Nathaniel Clyne, som er de eneste som er på skadelisten.

– Ingen har fortalt meg noe nytt. I går på trening gjorde alle det de skulle gjøre, men i denne perioden av året vet vi at ting kan skje over natten, men det er ikke noe nytt som jeg vet om, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

Blir endringer

Men Klopp sier det kan bli noen bytter på laget i Champions League.

– Problemet nå er ikke kampen på søndag mot Manchester City, fordi det er mye tid mellom tirsdag og søndag, men vi må tenke litt på det å spille lørdag og så tirsdag, det er en kortere pause, sier Klopp.

– Forhåpentligvis får vi inn et par friske bein. Det er åpenbart at vi vil gjøre noe, men vi ønsker ikke å gjøre så mange forandringer på laget at dere ikke kjenner oss igjen lenger og spør: «hvem er det?».

Har du innspill til journalisten?
[email protected]